Back to Question Center
0

Najbolji primjeri iz alata za filtriranje u Google Analyticsu

1 answers:

Google Analytics filtri mogu mijenjati, mijenjati i ograničiti podatke koji se prikazuju u obliku prikaza. Uvijek se preporučuje da postavite filtre najbolje prakse kako biste osigurali kvalitetu svojih podataka na internetu .

Oliver King, menadžer uspjeha korisnika Semalt , usredotočuje se na glavne stvari koje trebate imati na umu kako biste uspjeli: isključite unutarnji promet, prateći kose, poznajete svoje izvore društvenih prometa i imenujte različite događaje.

Izbriši unutarnji promet

Većina ljudi ne obraća pozornost na vrstu prometa koju web stranice primaju i nikada ne brinu o originalnosti i jedinstvenosti njihovih stavova. Ako želite poslovati cijeli život, važno je organizirati promet i osigurati njegovu kvalitetu. Možda biste htjeli vidjeti što vaši klijenti rade na vašoj web-lokaciji, a ako je to istina, tada morate u velikoj mjeri filtrirati unutarnji promet. Izuzimanje sabera unutarnjeg prometa može ukloniti podatke koji potječu iz vlastitog ureda ili vašeg doma. Obično se korisnici uklanjaju i ne računaju prema ukupnom broju prikaza dnevno. Jedini način da se riješite internih prometa jest stvaranje filtara i blokiranje IP adresa. Uvijek je korisno za uklanjanje podataka s vašeg Google Analytics računa i može pružiti kvalitetne rezultate.

Razne organizacije žele vidjeti što radnici rade tijekom radnog vremena i kakve su njihove reakcije na svojim web stranicama i blogovima. Za to izrađuju filtre interne samo za prikaz i isključuju sav unutarnji promet..To je filtar baziran na IP adresi koji će vam dati točne rezultate. Na primjer, zaposlenici koji su radili iz svojih domova i željeli dobivati ​​kvalitetne rezultate izvan svojih web stranica mogu uključivati ​​ili isključiti podatke na temelju njihovih zahtjeva.

Filteri s tragovima

Google Analytics pridržava se dva različita URL-a koji se obično nazivaju filtrima pratećih krakova. Upotrebom ovog filtra lako možete dobiti odgovore na svoja pitanja. Preporučujemo da stvorite trake i filtre na temelju vaših zahtjeva.

Mala slova

Google Analytics vam može pomoći da se riješite slabog prometa. Bez malih filtara korisnici usluge Google Analytics koji žele dobiti informacije o ukupnom broju prikaza stranice moći će pronaći na svojim računima. To bi ih moglo dovesti do uklanjanja alata koji zahtijevaju vremena i osiguravanje kvalitete njihovih web stranica. Preporučuje se da pomoću manjih filtara pretvorite sve podatke, zatraženi URL, varijable kampanje, kao i događaje.

Filtri za društvene medije

Digitalni marketingeri naširoko koriste filtre društvenih medija. Google Analytics kategorizirao je sesije iz društvenih medija kao što su Twitter, LinkedIn, Google+ i Facebook. Smatra ga medijem jednakim preporukama, a ako ih želite pronaći, predlaže se filtriranje izvješća o preporukama kako biste imali predodžbu o tome koliko je vaših web-lokacija došlo na web-lokacije društvenih medija. Ne bi bilo pogrešno reći da različite organizacije rade s društvenim medijima kako bi proširile svoje poslovanje. Izradom takvih filtara i klasifikacijom izvora možete učiniti vašu web stranicu vidljivom u tražilici i osigurati njegovu vjerodostojnost u velikoj mjeri Source .

November 29, 2017