Back to Question Center
0

Otkrivanje Bot prometa s Savjeti za Semalt

1 answers:

Ne bi bilo pogrešno reći da je automatizacija pomogla mnogim tvrtkama da rade sigurno i sigurno na internetu. Oni su siguran i jednostavan način za prevenciju prijevarnih aktivnosti u velikoj mjeri i može vam pomoći povećati svoju dobit. Prijevara se provodi na više načina i preko afilijacijskih veza. Bot promet generira se na affiliate linkovima, što je dobro za ništa i ne može vam jamčiti željene rezultate.

Aleksandar Peresunko menadžer uspjeha korisnika Semalt navodi da je danas postao neophodno da svi poslovni ljudi identificiraju, analiziraju, procjenjuju i riješe se lažni bot promet. Ako imate partnerske programe i oglašavače koji žele pravi ljudski promet, postaje bitno da se riješite lažnog prometa i robota, pružajući svojim klijentima samo legitiman i pravi ljudski promet. Ako to ne učinite, roboti bi uskoro skinuo novac s vaših web stranica, ne vraćajući ništa osim žaljenja. Različite zadatke mogu se ostvariti ako Vaši posjetitelji ne dolaze iz automatiziranih programa ili botova. Učinite ih autentičnim i legitimnim jer je to jedini način na koji možete osvojiti povjerenje svojih klijenata. Dopustite mi da vam kažem da lažni roboti i niski kvalitetni promet nikad ne mogu generirati prodaju ili ponude za vašu tvrtku. To je zato što je stopa napuštanja početne stranice s njima vrlo visoka i nikada ne bi imala koristi vlasnicima web stranica.

Ukratko, obvezatno je da svi mi nabavimo originalan promet i spriječimo dolazak robota. Affiliate marketing je već godinama i raste s vremenom. U tijeku su zabrinutosti zbog lažnih aktivnosti i glupih taktika koje koriste partneri, čime se otpušta novac od oglašavača. Ako ozbiljno uzimate svoju tvrtku na sljedeću razinu, ne biste smjeli uzeti novac od svojih oglašavača na temelju vaših robota i lažnog prometa. Svi korisnici trebali bi pokušati generirati stvarnu prodaju i prestati se oslanjati na neautentne posjete. Slanje lažnog prometa na vaše web stranice ili affiliate linkove nikad ne bi vam bilo prodati. Umjesto toga, može uništiti cjelokupni izgled vaše web-lokacije. Ako vaš Google Analytics pokazuje robota i lažni promet kao pravi, vrijeme je da blokirate te IP adrese što je prije moguće. Zamršene afilijacije kupuju promet s različitih web stranica plaćajući samo nekoliko dolara i bombardiraju web stranice i afilijacijske veze s velikim brojem pojavljivanja i posjeta koji se nikad ne mogu pretvoriti u prodaju.

Različiti botovi i alati dostupni su za generiranje lažnog prometa. Ovaj promet i ti posjeti nikad ne mogu generirati stvarne ljudske poglede na vašoj web-lokaciji. Oni se generiraju kroz bot programe koji svake minute osvježavaju web stranice. Dakle, važno je otkriti robota i riješiti ih. Gotovo svi affiliate marketingu koriste ove botove samo da bi dobili puno prometa na svojim web stranicama, ali oni nikada ne mogu dobiti bilo kakve prodaje i uništiti njihov ugled na internetu zbog tih prijevarnih aktivnosti. Trebali biste konzultirati IT stručnjaka o ovom problemu i kako se riješiti Source .

November 29, 2017