Back to Question Center
0

Pitajte Semalt Expert: Je li vrijedno koristiti Google postove za Google My Business?

1 answers:

Uz Google My Business dostupan je za male tvrtke, sada možete aktivno iskoristiti lokalne SEO tražilice usluge optimizacije.

Michael Brown, menadžer uspjeha korisnika Semalt , osigurava da aplikacija omogućuje malim i srednjim poduzećima stvaranje besplatnog računa iz kojeg mogu upravljati načinom na koji se njihovo poslovanje pojavljuje na mreži.

Kako funkcioniraju Google postovi

Da biste objavljivali rad na Google My Businessu, vrlo je jednostavno. Kada se prijavite na nadzornu ploču usluge My Business, idite na područje "postovi" koje bi trebale biti na lijevoj strani zaslona. Od nje postoji mogućnost stvaranja novog posta. Tvrtke mogu koristiti postove za:

  • Najaviti dnevne specijalitete ili nove promocije
  • Promovirati sve nove ili nadolazeće događaje
  • Istaknite najbolje proizvode ili nove stavke

Koristite Google postove ili ne?

Još je uvijek teško odrediti korist korištenja Google postova jer je još uvijek relativno nova - βασιλικοσ πολτοσ θρεπτικη αξια. Nije moguće izračunati vidljivost web mjesta, a Google nije u potpunosti testirao ograničenja postova. Ipak, lako je i slobodno stvoriti post koji pokazuje da ima velik potencijal..

Googleove najbolje prakse

Kao i sve ostalo što se tiče Googlea, postoje neke najbolje prakse koje valja slijediti prilikom izrade i upravljanja njihovim postovima.

Izbjegavajte prekomjernu upotrebu promotivnih i prodajnih usluga kao što su jezik

Google zabranjuje korištenje gimmicky jezika kao što je onaj koji pruža popuste kao što su "BOGO 50% off !!!" budući da se tretiraju kao neželjene reklame. Ako algoritmi za pretraživanje dobiju miris takvih postova, uklanjaju je i kažnjavaju vlasnika. Treba se iskoristiti prilika da klijentima proda organske podatke koji ih čine svjesnima onoga što posao trenutno radi.

Biti opisni u svakom postu tako što je moguće više informacija

Budući da Google daje nekoliko praznih polja za ispunjavanje podataka, vlasnik tvrtke mora osigurati ispunjavanje onoliko podataka koliko god je to moguće. Privlačni naslovi i dobro fokusirane slike trebaju pomoći pri privlačenju pozornosti korisnika i njihovo gašavanje na web stranicu. Ponekad klijenti pronalaze detaljan sadržaj o postu vrlo korisnim. Osim toga, što više informacija, to su veće šanse da algoritmi indeksiranja hvata relevantnu ključnu riječ.

Pravodobno i osobno

Postovi putem platforme trebaju obavijestiti o vremenskim pitanjima. Kada prestanu postati relevantni, postoji mogućnost da ih trajno izbrišete ili ih obnovite da biste poslužili drugoj svrsi. Postizanje osobnosti s postovima osigurava da postoji određena žalba lokalnoj ciljnoj publici.

Nemojte zanemariti lokalni SEO plan

Pretraživanje rang je kontinuirani proces i tako bi trebao biti napor stavljen u održavanju lokalne tražilice optimizacija usluge. To znači privlačenje više veza, izradu eksplicitnih sadržaja lokalnim potrošačima i prikupljanje pozitivnih recenzija.

Ne govori kako korisnicima male tvrtke mogu biti korisni postovi, ali mogu pomoći u promociji događaja, ponuda i vijesti za svoje robne marke.

November 29, 2017