Back to Question Center
0

Pitajte Semalt Expert: Što Benchmarking usluge Google Analytics znači za tvrtke

1 answers:

Google je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih tražilica . Nedavno je objavila da će svi korisnici Analyticsa moći pristupiti izvješćima o usporednoj analizi industrije kroz nadzornu ploču u narednim mjesecima. Ta izvješća omogućuju webmasterima uvid u njihove web stranice. Osim toga, oni daju predodžbu o tome što je trend ovih dana i kako ostvariti snažan promet na svojim web lokacijama uspješnim u očima Googlea.

Andrew Dyhan, menadžer uspjeha korisnika Semalt , ovdje ima pogled na neke uvjerljive i praktične savjete u tom smislu.

Istina je da izvješća o mjerilima nisu dostupna svim vlasnicima web stranica. Međutim, to je dobar način pružanja informacija o stopi napuštanja početne stranice, sesijama i kvaliteti vaših članaka. Također možete znati koju vrstu slomljenih veza postoji i kako ih poboljšati. Osim toga, korisnici dobivaju predodžbu o tome koje uređaje posjetitelji koriste za provjeru njihovih web stranica. Google je također istaknuo karte i toplinske lokacije kroz izvješća o usporednoj analizi kako bi svojim korisnicima pružio puno prilika za poboljšanje.

Važno je omogućiti benchmarking jer je to jedini način pristupa podacima u odjeljku Publika na nadzornoj ploči usluge Google Analytics..Gotovo svi veliki webmasteri koriste referentna izvješća, uključujući Twiddy, koja je putnička tvrtka. Ona identificira mogućnosti za rast u industriji kroz izvješća o usporednoj analizi. Prema Twiddyovom izvršnom direktoru Rossu Twiddyju, dobivaju rezultate analitičkim i referentnim izvješćima kako bi imali predodžbu o tome što bi trebali ciljati i koliko je ljudi zainteresirano za svoje proizvode i usluge.

Koristiti Benchmarking usluge Google Analytics za vašu tvrtku

Bilo da imate veliku tvrtku ili malu tvrtku, morate upotrijebiti analitičke benchmarking za svoju tvrtku. Pomaže poslovnim ljudima da se usredotoče na ono što je trend, što može najbolje funkcionirati za njih i kako poboljšati svoje poslovanje i dobiti željene rezultate. Također osigurava točnost podataka. Osim toga, lako možemo analizirati i procijeniti stopu napuštanja početne stranice naših web mjesta. Do sada je Google Analytics pružio puno uvida u to kako dobro funkcioniraju naša web mjesta. Međutim, benchmarking analitike je način određivanja kako možemo poboljšati naše web stranice i kako postaviti realne ciljeve.

Prioritet poboljšanja mogućnosti

Kako usporediti svoju web lokaciju s drugima u industriji? To je ono što morate obratiti pozornost na. Pomoću referentnih izvješća možete brzo otkriti koje vrste napora vaše web-lokacije trebaju za bolje rezultate. Tako ćete uštedjeti mnogo vremena i usredotočiti se na prave stvari. Kada imate pristup tim izvješćima, možete jednostavno mjeriti izvedbu vaše web stranice i u velikoj mjeri prvenstveno odrediti mogućnosti poboljšanja.

Postavite realne ciljeve

Sigurno je reći da vam referentna izvješća mogu pomoći da postavite realne ciljeve. To vam može pružiti informacije o tome kako se bolje usporediti sa svojim vršnjacima i kako ih poraziti u industriji. Obvezna je stopa napuštanja početne stranice Vaše web stranice koja ne prelazi pedeset posto. Ako se to dogodi, postoji vjerojatnost da ćete izgubiti većinu svojih posjetitelja, a vaš rang u Googleu može biti pogođen Source .

November 29, 2017