Back to Question Center
0

Povećajte broj sljedbenika i unaprijedite angažman sa tim Twitter savjeti iz Semalt

1 answers:

Frank Abagnale, menadžer uspjeha korisnika Semalt navodi glavne razloge veličine Twittera:

  • Povezivanje s drugima i stvaranje stvarne vrijednosti
  • Pristup koji sliči onoj koju bi usvojio u stvarnoj situaciji
  • Nema spama
  • Stvaranje značajnih odnosa

Ove osnovne ideje su kolosalno korisne u osiguravanju rada Twittera za vas.

1. Slijedeći druge zauzvrat

redovito prihvaćam Twitterov savjet koji pojedinac treba slijediti svakoga tko slijedi njega ili nju. Otkrio sam neznatnu opciju koja izgleda izvrsno funkcionira za mene: opcija navodi da treba slijediti račune koji su od interesa.

2. Vitalni pristup pratiti pojedince na Twitteru

Ako trebate promicati pothvat koristeći Twitter, morate imati na umu sljedeće tri stvari kako bi ispunili ovu ideju: poruku, angažman, kao i Reach - opi grain bin.

3..Dijeljenje poziva na radnju

Jednom u neko vrijeme pojedinac može imati priliku komunicirati s ljudima i razgovarati s vašom zajednicom o nekim sjajnim stvarima koje se događaju na vašoj web stranici. Ne morate biti plaši kod marketinga.

Ako niste inspirirani određenim sadržajem na određenom računu Twittera, nemate razloga za vraćanje. U slučaju nesreće koju čitatelji zanimaju za vaš post, oni će vas nastaviti pratiti i uskoro će se pretvoriti u redovne čitatelje.

4. Prodavanje proizvoda i sadržaja na maloprodajnim mjestima putem mrežnih platformi

Promocija sadržaja izravno je povezana s ponudom poticaja vašim sljedbenicima i interakcijom s strašnim sadržajem. Ako se post na vašoj web-lokaciji sastoji od jedinstvenog sadržaja, ne oklijevajte unijeti gumb poziva na radnju.

5. Imaju utjecaja

Iako će većina društvenih medija profesionalci vas uputiti na interakciju s utjecajima s ciljem postizanja više vjerodostojnosti i kao sljedbenika, u praksi to je vrlo složen zadatak! Utjecaj je čudesno zauzet više nego ne i najvjerojatnije će svakodnevno odgovarati na stotine tweeta.

6. Zaboravite vremensku liniju

Ako koristite Twitter kao prilagođenu online platformu, trebali biste osigurati da je vremenska linija bez nereda i čisto. Ako trebate dobiti ogroman broj sljedbenika s Twittera, morat ćete početi slijediti veliki broj pojedinaca, a vaša vremenska linija bit će znatno povećana.

November 29, 2017