Back to Question Center
0

Semalt: 5 razloga zbog kojih nema dovoljno hitova na web mjestu

1 answers:

Slijedi popis pet područja koja redovito zanemaruju jer vlasnik ili ne razumije kako rade ili kako postupati s njima. Imajte na umu da promjene ne pokazuju pozitivne rezultate odmah i zahtijevaju strpljenje.

Jason Adler, menadžer uspjeha korisnika Semalt Digital Services, ovdje objašnjava najčešće greške u SEO-u - silver metal round table.

1. Nije dovoljno dobar sadržaj

Trenutno, tražilice , posebice Google, imaju veliku važnost za kvalitetu sadržaja i postavljaju algoritme kako bi bili sigurni da bilježe samo dobar sadržaj. Slaba kvaliteta sadržaja i cjelokupna web stranica preteča su za niske web hitove i smanjenje prometa. Osim tražilica, socijalni mediji također imaju posredan utjecaj na rangiranje i promet na web stranici .

Sadržaj koji će sigurno povećati promet odgovara svim savjetima za pisanje koji rade nakon Pande i Pingvin, objavljeni na visokoj autoritetnoj stranici, dobro istraženi i nepristrani.

2. Svrha za visoke natječajne riječi

Uglavnom se odnosi na tražilice. Mnoge web stranice natječu se na prvoj stranici SERP-a, koja ima samo deset proreza. Tražilice pokušavaju prikazati najvjerojatnije web stranice na tim deset pozicija. Većina tih stranica svjesna je najpopularnijih ključnih riječi koje se koriste na tržištu..Zbog ovog natjecanja teško je pokušati rangirati za iste popularne ključne riječi za nadolazeću web stranicu.

Budući da popularne ključne riječi nisu u pitanju, alternativa je koristiti dugu stazu. Uključite ključne riječi s dugim repom kada upotrebljavate Googleov alat za ključne riječi jer imaju manje konkurencije. Promet na web stranici ne mora biti onoliko koliko popularne ključne riječi već je izvrstan način za poboljšanje percepcije povjerenja pomoću tražilica.

3. Spora web stranica

Google koristi brzinu kao rang faktor jer želi maksimalno iskoristiti korisničko iskustvo. Čak i tako, korisnici imaju veću vjerojatnost da ponovno posjete web stranicu s brzim opterećenjem. Ako se učitava sporo, korisnici će izaći iz stranice. Web-lokacija ili stranica mogu primiti promet preporuka iz drugih izvora, ali ne zadovoljavaju minimalnu brzinu učitavanja od 4-5 sekundi, što dovodi posjetitelje da odu bez gledanja. Ako se vrijeme učitavanja povećava na web stranici, učitavanja web mjesta svakako će se poboljšati što također pridonosi rastu prometa. Također povećava mogućnost pojavljivanja na prvih deset slotova.

4. Hit od strane pande ili pingvin

Promjene u algoritmu tražilice mogu utjecati na to kako se web stranica nalazi na SERP-u, a time i količini primljenog prometa. Ako Panda ili Pingvini udara vašu web lokaciju, promet koji se doživljava svakim danom znatno pada. Usporedite izvješće usluge Google Analytics kada je promet počeo opadati kada je Google ažurirao njihov algoritam. Ako postoji korelacija, nastavite i neke izmjene kako biste oporavili promet web stranica.

Ako nije bila ni jedna od njih, možda je još uvijek mlada, malo je sadržaja, nema dokaza o korištenju društvenih medija, nema alternativnih izvora prometa, niti čineći jednu ili više spomenutih SEO pogrešaka. 8)

5. Unajmio pogrešnu SEO tvrtku

Postoji mnogo SEO stručnjaka koji su sami proklamirani na webu danas. Odabir pogrešne SEO tvrtke mogao bi koštati posao svog prometa i drugih mogućnosti. Ne vjerujte svemu što se pojavljuje na internetu. Potvrdite i potvrdite svaku osobu ili grupu za analizu SEO.

November 29, 2017