Back to Question Center
0

Semalt: 7 vrsta sadržaja koje mogu nadopuniti vašu robnu marku

1 answers:

Za mnoge ljude je zbunjujuće znati koju vrstu članaka trebaju stvoriti za svoje blogove. Svijet sadržaja je pun informacija. Volumeni članaka napisani su svaki dan. Sadržaj dolazi u obliku postova bloga, vijesti, e-knjiga, sadržaja društvenih medija i infografika. Na bilo koji način, to bi trebalo biti zanimljivo i informativno - horn travel mug. Osim toga, trebali biste umetnuti neke veze u svoj sadržaj kako biste osvijestili ljude o vašoj robnoj marki. U posljednjih nekoliko mjeseci ljudi su više pažnje posvetili online kupnji, pa je to zlatna prilika za stvaranje sadržaja za njih.

Ovdje Jason Adler, vodeći stručnjak iz Semalta , govorio je o vrstama sadržaja koji se bave velikim brojem ljudi, te su informativni i uzbudljivi .

1. Vjerodostojni postovi na blogu

Automatski blogovi su dobra ideja. To bi trebalo provjeriti činjenice i trebalo bi revolucionirati vašu robnu marku. Ne bi bilo pogrešno reći da kvalitetni sadržaj može donijeti revolucije u marketinškim strategijama. Drugim riječima, može vam pomoći pojednostaviti marketinške i promotivne kampanje. Na primjer, ako ste napisali informativan članak o svojoj robnoj marki, vaši klijenti neće morati ići nigdje drugdje da biste saznali više o svojim proizvodima i uslugama. Na kraju će se poboljšati stope zadržavanja klijenata i može uvelike povećati pretvorbe.

2. Infografikama

Infografika je napisana i podijeljena u značajan broj. Ovih dana marketing je postao sofisticiran i konkurentan polje, a sadržaj igra važnu ulogu u svijesti o vašoj robnoj marki širom svijeta. Trebali biste uložiti u optimizaciju tražilica. Provjerite jeste li u tekst uključili odgovarajuće ključne riječi, a vaš je sadržaj prilično zanimljiv. Osim toga, razvili biste priliku društvenim medijima da dopuste svijetu da zna za vašu robnu marku..Također biste trebali razviti kampanje za e-mail marketing za bolje ishode.

3. Standout Opinion Pieces

Izvanredni stavovi mišljenja su ono što mnogi vole čitati. Možete ih pisati i objavljivati, osiguravajući da kvaliteta nije ugrožena. Kada je u pitanju online prisutnost, možete ga diversificirati ulaganjem u kvalitetu sadržaja. Važno je da razvite svoj vlastiti blog ili web mjesto, izradite infografske podatke, objavite videozapise i vodiče te upoznate ljude s drugim sličnim strategijama. Sadržaj se lako indeksira u tražilicama ako nema plagijata i gramatičkih pogrešaka.

4. Sadržaj sadržaja

Kako je članak jednostavan za pisanje i može dovršiti vašu robnu marku. Trebao bi biti dobro napisan tako da vaši konkurenti postanu ljubomorni vašoj marki. Postoji mnogo načina za stvaranje kvalitetnog sadržaja. Pobrinite se da vaš sadržaj ima konkurentne ključne riječi i bolje je rangiran u rezultatima tražilice. U svijetu interneta, gdje milijuni članaka objavljuju svaki dan, stvaranje kvalitetnog sadržaja je jedna od najtežih, ali potrebnih stvari.

5. Izvorni istraživački dijelovi

Trebali biste napisati originalne istraživačke predmete za svoju publiku. Mnogi napisani članci danas su okretani ili prepisani. U takvim okolnostima, kada pišete izvorne istraživačke članke, šanse za dobivanje puno posjetitelja u konačnici se povećavaju. To se ističe kao jedinstveni glas vaše marke i može se napisati skupno.

6. Sadržaj u trendu

Ako vaša publika želi trendove, idealan je napisati i voziti puno prometa na vaše web stranice. Materijali u trendu mogu se pretraživati ​​na Googleu, a trebali biste ih pisati bez ugrožavanja kvalitete. Najprikladnija industrija za takve teme su moda, zabava, politika, tehnologija i društveni mediji.

7. Video

Moguće je razgovarati s publikom s videozapisima. Zapravo, videozapisi su daleko bolji od pisanog sadržaja i privlače veliki broj ljudi. Trebali biste objaviti jedinstvene videozapise za usmjeravanje prometa na vaše web stranice.

November 29, 2017