Back to Question Center
0

Semalt: Četiri razloga zašto IT usluge tvrtke trebaju imati blog

1 answers:

Postoje mnoge tvrtke IT usluga koje uživaju uspjeh u poslovnom svijetu,ali iz nekog razloga, samo nekoliko ima blog na svojim web stranicama. Mnogi ITusluge tvrtke pridržavaju tradicionalnih tehnika prodaje ili ga pronaći previše teškoi dugo trajati za pokretanje bloga. Međutim, one tvrtke koje vode tvrtkublog će u konačnici žeti od toga. Julia Vashneva, uspjeh kupacaVoditelj Semalt Digital Services, objašnjava što koristi za upravljanje blogom donosi tvrtke IT usluge.

Naglašavanje jedinstvenosti usluga

Marketing sadržaja je važan dio razvoja poslovanja u cijelom svijetu.Mnoge tvrtke idu digitalno i mobilno, pa je marketing sadržaja postaoneophodne za generiranje i diferencijaciju olova. Istovremeno, diferencijacijamože biti nešto od problema za mnoge IT usluge tvrtke, kao što se baveiste tvrtke svaki dan. Kada izradite blog, stvarate nešto jedinstveno,nešto što vas čini istupiti iz gomile. Pomoću nje možete prikazati svoju osobnost,vašu radnu etiku, karakter tvrtke, itd., što će potencijalnim klijentima pomoći da odaberu vašu tvrtku među ostalima.

Mnogi IT-uslužni djelatnici imaju tendenciju da se međusobno uklapaju jer koriste istu terminologiju.Pa kako mogu biti sigurni da je vaše poslovanje bolje od druge tvrtke? I kakomože potencijalni klijent vidjeti da je vaš tim dovoljno iskusan da dobije posaoučinio? Mnoge tvrtke IT usluga općenito se oslanjaju na usmenu ili hladno pozivusluge, ali zamislivo razvijen blog može otvoriti sasvim drugačiji,složena metoda stjecanja novih kupaca.

Prikazivanje iskustava i vještina

Stranica "O nama" web stranice bilo koje tvrtke vrlo je važna prilikom privlačenjaNovi kupci. Ako tvrdite da vaš voditelj ili vođa ima toliko godinaiskustvo, jednako kao i svaka druga tvrtka, očito će izgledati blistavo.Uz pomoć bloga, naprotiv, možete pokazati svoje iskustvoi vještine upravljanja, tako da se apeliraju na vaše buduće klijente. To je relativnolako za napraviti, ali takvi blogovi odražavaju suštinu svega što želite promovirati.

Promicanje vaše tvrtke

Blog će postati velika platforma za povezivanje zajednica informatičkih usluga.Čim napišete na blog svoje tvrtke, pokrećete raspravu koja jeotvoren je za profesionalce i klijente. Povratne informacije koje primitepomoći će vam da promovirate svoje usluge različitim ljudima. Ako dobijete pravosadržaj na vašem blogu, postavit će vašu tvrtku na kartu.

Izrada novih vodova

Nedavne studije pokazuju da će B2B tvrtke koje vode blog objaviti do 67% viševodi od tvrtki koje ga nemaju, a B2C tvrtke imaju ovu stopu obračunavau 88% sukladno tome. Kada izradite svoju ulaznu marketinšku strategiju,vaš bi blog trebao biti od vitalnog značaja. Zapravo, pomoću tražiliceTehnike optimizacije (SEO) u postovima na blogu pomažu tvrtkama da imaju boljeljestvici. Bez dobre količine sadržaja vezanih uz teren, to neće biti mogućepostići. Kada prilagodite svoj blog za SEO svrhe, vjerojatno ćeteprivući pozornost potencijalnih kupaca.

Pokretanje i pokretanje bloga zahtijeva dosljedne napore nekoga tko je spremanza naporan rad, istraživanje i strast za temom. Međutim, IT uslugetvrtke moraju biti svjesne budući učinak koji može imati na poslovanje.Klijenti Semalt Digital Agency uspješno su dokazali da je to dobro isplativ povrat ulaganja u vođenje bloga Source .

November 27, 2017