Back to Question Center
0

Semalt daje pet razloga za isključivanje lažnog prometa s vaše web stranice

1 answers:

Jeste li marketinški sadržaj ili vlasnik web mjesta koji radi na poboljšanju prihoda od prodaje? Crni petak jedan je od najboljih dana cijele godine, što može učiniti vaš prodajni iskorak. Statistika pokazuje da je na Black Friday 2016 zabilježeno više od 3 milijarde dolara prodaje. Ove se godine očekuje da će prihodi od prodaje porasti na 3,36 milijarde dolara, što predstavlja povećanje od 9,4% u odnosu na prošlu godinu.

Svake godine e-commerce web stranice susreću više od 20 milijuna posjetitelja, gdje je 20% posjetitelja robota i web paukova. Svaki oglašavač sadržaja koji nudi usluge na mreži želi postići čiste i točne podatke u svojim izvješćima usluge Google Analytics.

Loši roboti mogu uništiti vašu prodaju Black Friday i prebaciti kampanju za optimizaciju tražilice u pogrešnom smjeru. Loši robota ne utječu na proizvodnju i prodaju prihoda, već i na poslovanje B2C i B2B tvrtki na mreži. Loši robota, unutarnji promet i paukovi na webu mogu negativno utjecati na podatke i izvješća usluge Google Analytics. Alexander Peresunko Menagera menadžera Menagera Semalt predstavlja sljedećih pet načina na koji loši botovi mogu utjecati na vašu prodaju i prihode u crnom petku:

1.Prednovani izvještaji o web stranici

Loši botovi rade na uklanjanju vaših GA podataka zagađujući promet usmjeren na vašu web lokaciju. Dugoročno, postaje pomalo napornim za razlikovanje autentičnog i lažnog prometa na nadzornoj ploči usluge Google Analytics na vašoj web-lokaciji. Pogrešno tumačenje podataka o vašim GA izvješćima može vas dovesti do pogrešnih poslovnih odluka. Isključite promet botova iz svojih podataka pomoću alata GA kako biste izbjegli pada drastičnog pada na crnom petku u odnosu na prošlu godinu..

2.Distortirano korisničko iskustvo

Loši botovi negativno utječu na web-lokacije e-trgovine usporavanjem njihove ukupne izvedbe. Ovaj scenarij ima tendenciju imati negativni utjecaj korisnika koji klikne natrag nakon posjeta stranicama sporom brzinom. Dugoročno, posjetitelji skoče na druge web stranice kako bi dovršili svoje kupovine.

3. Ghost kolica

Napuštanje košarice je jedna od ključnih strategija koje roboti koriste kako bi potaknuli prave kupce i posjetitelje na zlonamjerne web stranice. Loši roboti rade kako bi zamijenili neke narudžbe na proizvodima kako bi spriječili legitimne posjetitelje da pristupaju stvarnim proizvodima. Košare za duhove mogu negativno utjecati na prodaju i prihod od crnog petka. Ne dopustite da loši roboti uzmu ovo nadolazeće od vas. Blokiraj Darodar i botov promet s web-lokacije e-trgovine dodavanjem novog filtra na web-lokaciju.

4. Lažni promet

Bot promet, unutarnji promet i promet lažan može negativno naginjati vašu prodaju Black Friday. Ovaj trikovi vlasnici web stranica i marketinški savjetnici vjeruju da je promet usmjeren na svoje web stranice stvarnost. Vlasnici web stranica trebaju paziti da ne plaćaju dolara za promet generiran lošim botovima.

5. Operativni umor

Bot promet predstavlja više od 58% prometa na internetu. Generirani unutarnji promet i promet bot može slomiti vaše web stranice u vrhuncu sati. Bot promet može dovesti do gubitka dolara i vremena. Ostvarite više prodaje i prihoda na svojem crnom petu blokirajući neželjeni promet s vaše web stranice.

Bot promet može negativno utjecati na generaciju i rast prihoda vaše web stranice. Osiguravanje postizanja čistih i točnih podataka na Google Analyticsu od izuzetne je važnosti. Izbjegavajte nepotrebne uplate neželjenim korisnicima isključivanjem lažnog prometa na web-lokaciji Source .

November 29, 2017