Back to Question Center
0

Semalt daje zdrave razloge za korištenje Twittera u učionici

1 answers:

Ne bi bilo pogrešno reći da je Twitter jedan od najpopularnijih i najčudesnijih društvenih medija. To je nevjerojatna mreža s dosta alata za pomoć oba mentora i studenata koji se povezuju.

Do sada Twitter postao je najmoćniji site društvenih medija kada je u pitanju posao, promocija web mjesta, neprofitni uzroci, događaji i obrazovanje. Evo, Andrew Dyhan, Semalt menadžer uspjeha kupaca Semalta, razgovarao je o izvanrednim načinima korištenja Twittera u učionici na bolji način.

Učionice Događaji i najave

Jedna od najboljih i najnevjerojatnijih prednosti korištenja Twittera u razredu je da čini događajima i najavama klasa lakšim i bržim. Možete podijeliti informacije o nadolazećim događajima, testovima, kvizovima i svemu što smatrate bitnim za studente - gestion rh avec excel. Čak možete koristiti Twitter za objavljivanje projekata, zadataka i posebnih događaja na mreži. Datumi ispita mogu se objaviti i putem ovog društvenog medija. Studenti Olduksa mogu stupiti u kontakt s novim studentima, a svi oni mogu međusobno komunicirati putem Twitter stranica i zajednica.

Promicanje tekućih rasprava

Naši učitelji i studenti mogu promicati tekuće rasprave na Twitteru nakon završetka sesije.To će pomoći novopridošlim učenicima da nauče mnogo novih stvari Dok se u svojoj učionici možete snimati predavanja i sve male detalje i dobiti ih prenijeti na Twitter.Voliki studenti koji su spremni tražiti prijem u vaš koledž može dobiti koristi od tih videa i audios.Ona također omogućuje nastavnicima da znaju sve o svojim nedostacima, kao i probleme učenika.

Praćenje polja karijere

Mladi učenici koji istražuju različite karijere i polja mogu pronaći informacije i relevantan sadržaj na Twitteru. Za učitelje je vrlo lako dijeliti korisne stvari na mreži tako da sve više i više studenata može imati koristi. Drugim riječima, možemo reći da je Twitter izvrstan način za interakciju s vašim nastavnicima ili studentima, tako da možete pomoći jedni drugima da odaberu pravu karijeru. Kroz Twitter, naši nastavnici mogu podučavati svoje učenike i dijeliti poslove unutar i izvan kampusa kako bi mogli podnijeti svoje prijave u skladu s tim.

Vježbe kreativnog pisanja

Za nastavnike, vrlo je lako stvoriti i dijeliti vježbe pisanja na mreži. Umjesto slanja projekata svim studentima ručno, naši nastavnici mogu ih prenijeti na Twitter, tako da učenici izvan kampusa također nauče nešto novo iz ovih vježbi. Pozovite studente da sudjeluju u tim vježbama unutar i izvan učionice, i učinite ih dostupnim na Facebooku i na Twitteru. Provjerite jeste li umetnuli odgovarajuće hashtagove u tweete tako da vaš sadržaj ostaje dostupan velikog broja ljudi.

Blogovi i društvene medije

Naši učitelji mogu naučiti svoje učenike kako zaraditi novac online putem Twittera. To je sjajna platforma za dijeljenje postova na blogu i privlačenje sve više i više korisnika. Na Twitteru je važno napisati učinkovite priče koje potiču sve više i više ljudi da sudjeluju u online i offline nastavi.

November 29, 2017