Back to Question Center
0

Semalt: Deep Keyword Research Process koji će privući više kupaca

1 answers:

Ovih dana, pravi kupci traže izravne ponude i diskontirane ponude bez kompromisa na kvalitetu i pouzdanost. Kada počnete pretraživati ​​podatke na mreži, stvari se automatski podmiruju. Sigurno je reći da dubinsko pretraživanje ključnih riječi može privući sve više i više klijenata. To je zato što, uz to, dobivate ideju o tome što vaši klijenti traže i kako izići svoja očekivanja - grain drying shrinkage. Iako su potrebne plaćene pretraživačke kampanje , duboko istraživanje ključnih riječi može vam pomoći na mnogo načina. Internet može pretvoriti vaše posjetitelje u kupce i može pomoći povećati prodaju u velikoj mjeri.

Jason Adler, menadžer uspjeha korisnika Semalt , ovdje navodi ključna pitanja za uspjeh u procesu istraživanja ključnih riječi

Evolucija ključne riječi

Prije svega, trebali biste analizirati i ocijeniti ključne riječi kako biste provjerili jesu li dobri za odlazak ili ne. Za sve nas je važno napraviti popis ključnih riječi koje bi mogle biti relevantne za našu industriju. Kao tražilice nastojati bolje plaćati ključne riječi, tako da bi trebali biti pametni o tome i znati što ključne riječi bi se kliknuli i pretražili najviše.To može na kraju dati puno kupaca , a vaše šanse za uspjeh su visoke na internetu.Osim toga, uvijek biste trebali uzeti u obzir glasovno pretraživanje kako biste saznali kako razviti svoje poslovanje i dobiti puno prometa.Kroz razgovore, možete privući sve više i više ljudi na svoje stranice ili društvene medijski profili, praćenje njihovih prethodnih zapisa i njihovo uključivanje u vaše proizvode i usluge.Mnogi od nas zanemaruju procjenu ključnih riječi dok to rade, ali ne biste to trebali zanemariti ako ozbiljno rabite i povećate svoje poslovanje na internetu

upoznajte osobe koje ciljate

Imate li ideju o svojoj ciljnoj publici? Upoznajte osobe koje želite ciljati i njihove lokacije. Na primjer, ako ste bloger, pisanje članaka za Azijate, onda je očito da vaša ciljana publika živi u Indiji, Pakistanu, Kini, Tajlandu i drugim sličnim zemljama. SEO je odličan način da se upoznate s kime ćete ciljati i kako koristiti odgovarajuće ključne riječi i izraze u tom smislu. Iskoristite prijedloge i povratne informacije stručnjaka i saznajte kako će vaši klijenti reagirati na različite proizvode i usluge.

Iza tradicionalnih alata za ključne riječi

Morate ići dalje od tradicionalnih alata za ključne riječi kako biste svoj posao obavili ispravno. Obvezno je da volite alate za istraživanje ključnih riječi i koristite puno programa za pretraživanje ključnih riječi. Ne samo ključne riječi nego i fraze i relevantne riječi moraju se koristiti za obavljanje posla. Nikad ne smijete zaboraviti na ne-tako-očigledne alate koji vam mogu pomoći u postizanju željenih rezultata u roku od nekoliko tjedana. Na primjer, Demografija Pro osmišljena je kako bi korisnicima pružila osjećaj tko traži svoje proizvode i kako pronaći pravu vrstu korisnika na internetu. Postoji mnogo takvih alata koji se mogu koristiti za angažiranje velikog broja ljudi. Ti alati stavljaju vas na pravi put, a možete jednostavno ciljati riječi i ključne riječi koje bi mogle biti zainteresirani za vaše klijente.

November 29, 2017