Back to Question Center
0

Semalt dijeli 10 jednostavnih hitova za poticanje SEO

1 answers:

Kada govorimo o vidljivosti na mreži i optimizaciji tražilice , jedna od najčešćih stvari koje dolaze u naš um je kako optimizirati stranice i koristiti meta opise kao i ključne riječi u našem sadržaju , Postoje različite strategije i metode koje morate voditi brigu o tome, bez obzira na to što radite na SEO stranici ili off-page SEO. Internet je ogroman krajolik s trilijunima web stranica, tako da svoj brand možete dovesti u rezultate tražilice samo ako znate kako ciljati pravu publiku.

Evo nekoliko hitova iz Jason Adlera, menadžera za uspjeh korisnika Semalta , kako bi se poboljšala SEO u velikoj mjeri.

№1 Optimizirajte svoje lokalne oglase

Prvo što trebate učiniti je optimizirati svoje lokalne popise - meiler im wildpark. Konzistentnost je vrlo važna na World Wide Webu, a ljudima bi moglo biti teško trošiti puno vremena na vašu web stranicu. Zato ih trebate privući prema jednostavnim i nevjerojatnim poslovima. Lokalni popis sastoji se od telefonskog broja, adrese, ID e-pošte i drugih takvih informacija. Omogućivanjem svojim klijentima možete osigurati da su u sigurnim rukama i spremni ste ozbiljno shvatiti njihove narudžbe.

№2 Upravljanje Ugledom

Vrlo je važno upravljati svojim ugledom na mreži. Zbog toga biste se trebali usredotočiti na dobivanje puno pozitivnih recenzija, dobrih povratnih informacija i online rejtinga i recenzija koji govore o sebi o legitimnosti i pouzdanosti. To bi tražilicama mogla imati predodžbu o tome koliko ste pouzdani i usredotočeni glede vašeg poslovanja.

№3 Stalno osvježavanje popisa ključnih riječi

redovito ćete osvježiti popis ključnih riječi. Ako svakodnevno stvarate puno članaka, morat ćete se pobrinuti da se ključne riječi ne ponavljaju..Možete i postaviti vrijeme u tjednu i napraviti popis ključnih riječi koje želite ciljati u narednim danima.

№4 Ne rezervirajte SEO za svoju korporativnu stranicu

Druge tvrtke rezerviraju SEO za svoje korporativne web stranice. Ako radite isto, dopustite mi da vam kažem da napravite veliku pogrešku. Umjesto toga, trebali biste ponekad potrošiti na naslove stranica, opise, kvalitetu sadržaja i slike.

№5 Stvaranje sadržaja kvalitete

Ne možemo zanemariti značenje kvalitetnih članaka i ispravno korištenje ključnih riječi u njima. Ne morate objavljivati ​​mnogo nižih članaka svaki dan. Umjesto toga, trebali biste se usredotočiti na objavljivanje kvalitetnih sadržaja i dosljedno održavati vidljivost svoje web stranice.

№ 6 Povežite svoje web stranice zajedno

Ako imate više web stranica, bilo bi sjajno spojiti ih zajedno. To je jedna od najboljih SEO tehnika, a mnogi stručnjaci preporučuju svojim klijentima.

№7 Iskoristite svoje riječi

Kada stvarate veze, morate koristiti svoje riječi i prestati se oslanjati na riječi drugih mjesta. Trebali biste uvijek koristiti sidro tekstove i dati linkove na različite članke tako da se sve više i više korisnika bave.

№8 Ne zanemarujte svoj kanal na usluzi YouTube

Ako želite dobiti dobar rang u rezultatima tražilice, nikada ne smijete zanemariti svoj kanal na usluzi YouTube i povezati ga s web-lokacijom. Prijenos videozapisa kvalitete na ovom kanalu i Google može dodijeliti bonus bodove vašeg web mjesta i izvrstan rang. Uvrstite svoje videozapise izravno u svoje članke kako biste privukli puno ljudi.

№ 9 Čuvajte svoje društvene zajednice Buzzing

Jedan od najlakših načina za postizanje uspjeha na internetu je društvena zajednica zujanje. Redovito upotrebljavate Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+, koji su najbolji web mjesta za društveno umrežavanje.

№10 mobitel je ključ u 2017

Istina je da web-lokacije prilagođene mobilnim uređajima vjerojatno angažiraju više posjetitelja. Osigurajte vašu web-lokaciju responzivnost i prijateljsku uslugu Google da biste postigli izvrsne rezultate. Google daje bolji rang na web lokacije koje se mogu prikazivati ​​na svim vrstama uređaja na bolji način.

November 29, 2017