Back to Question Center
0

Semalt Expert: Evo kako pregledavati samo mobilni promet

1 answers:

Filtri profila usluge Google Analytics korisni su na mnogo načina. Prva i najvažnija prednost je da možemo uključiti ili izuzeti podatke iz naših izvješća na temelju naših zahtjeva i vrste parametara.

Možete pregledati ili ukloniti podatke iz mobilnog prometa, određenih domena ili određene lokacije. Oliver King, vodeći stručnjak iz Semalt , osigurava da se sve te stvari mogu lako napraviti s vašim Google Analytics računom.

Googleov filtar profila može se definirati kao određeni filtar koji se upotrebljava za izmjenu ili ograničavanje podataka na nadzornoj ploči usluge Google Analytics. Na taj način moguće je izvršiti promjene u vašim podacima i osigurati sigurnost i vjerodostojnost Vaše internetske stranice - dns da redehost.

Drugim riječima, možemo reći da filtri profila Google Analyticsa mogu pomoći u stvaranju skupa izvješća koja pokazuju točne podatke i pouzdane informacije o izvorima i IP adresama vašeg prometa. Bez obzira na to dobivate li vlasničke preglede s osobnog računala ili mobilnih uređaja, filtri profila pružit će vam samo pouzdane informacije. Nakon što ih potpuno izgradite, možete primijeniti filtre profila usluge Google Analytics u različitim situacijama.

Korak 1 - Trebali biste imati glavni profil

Prvi korak je da imate glavni profil prije nego što započnete. Ako još niste stvorili taj profil, nikada nećete dobiti predodžbu o tome odakle dolazi promet na vašoj web-lokaciji. Vaš glavni profil sadrži sve informacije o vašem web prometu i gdje ćete provesti većinu svog vremena. Ako ste dugo upotrebljavali Google Analytics, vrijeme je da pratite aktivnosti svoje web lokacije stvaranjem glavnog profila. postaviti i pružiti vam kvalitetne rezultate.

Korak 2 - Postavite novi profil

U slučaju da niste stvorili profil. Ovdje ćemo vam reći kako odmah izraditi filtre profila. Kliknite odjeljak Administrator na Google Analytics računu i odaberite karticu Profili, a zatim kliknite ikonu Novi profil da biste započeli.

Korak 3 - Stvorite filtar profila

Nakon što izradite profil i dovršite sve odjeljke, sljedeći korak je da kliknete ikonu Mobilni korisnici i izradite filtre klikom na odjeljak Filtri. Ovdje možete stvoriti različite filtre na temelju vaših zahtjeva i početi procjenjivati ​​promet svoje web stranice, kao i kvalitetu.

Google Analytics mobilni profili filtrirani u akciji

Prije otprilike tri godine, puno prometa koji je posjetio blog Crazy Egg bio je putem mobilnih uređaja. Najviše uznemirujuće što je samo šest posto pretplatnika e-pošte posjetilo web stranicu pomoću svojih mobitela. Štoviše, mobiteli su u velikoj mjeri zaostajali u područjima poput stope napuštanja početne stranice i vremena na web-lokaciji. To znači da je puno ljudi posjetilo web mjesto, ali su na web stranicama proveli samo nekoliko sekundi. Tvrtka je stoga željela redizajnirati i ponovno stvoriti filtar profila usluge Google Analytics kako bi osigurala njegovu vidljivost i vjerodostojnost na internetu. Nove responzivne WordPress teme razvijene su kako bi se osiguralo da korisnici dobiju kvalitetne rezultate.

November 29, 2017