Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako stvoriti Shareworthy Twitter Pics?

1 answers:

Da li vam slike tweet zapravo pomažu dobiti još sljedbenika? Je li istina da oni također rotiraju u više voli, retweets, i spominje? Naravno, oni to rade. Postoje brojevi koji jamče za to tako, tweet slike rade. Ipak, ulov je: slike moraju biti istaknute.

Frank Abagnale, menadžer uspjeha korisnika Semalt , opisuje ovdje savjete o stvaranju dostojnih slika na Twitteru.

Evo četiri slučajne točke koje pokazuju utjecaj cvrkutnih slika.

Prvi slučaj:

BufferApp promatrao je svoj Twitter račun neko vrijeme u studenom 2013 - organisiert umziehen nach. godine. Ono što su otkrili otkriva poznati uzorak. Tweets s fotografijama dobili su 18% više klikova i 150% više retweet od onih bez slike.

Drugi primjer:

Twitter je otkrio čimbenike koji su pridonijeli većem broju retekata i pogodite koji je čimbenik bio na vrhu popisa? Naravno, kao što ste očekivali, bile su fotografije. Tweets s fotografijama imali su 35% povećanja, videozapise (28%), citate (19%), brojačima (17%), a onima s hashtagovima imali su 16% povećanja. Imajte na umu da možete sakupljati fotografije i navode za više retweeta.

Treći predmet:

Sotrender blog analizirao je 500 najslavnijih marki na Twitteru. Njihov je naglasak bio utvrditi kako imali utjecaj na pic.twitter.com, lozu, Instagram, Facebook i twitpic.com linkove. Vine i twitpic.com linkovi su imali malo utjecaja, dok su ovi s fotografijama i pic.twitter.com imali 141% više retweeta. Oni s Facebook / Instagram vezama, s druge strane, dobili 122% i 89% više retweets respektivno..

Četvrti slučaj:

Jednom je Dan Zarella preuzeo vremena za analizu 400 tisuća tweetova (nasumično odabranih) kako bi se procijenio utjecaj Twitterovih vizuala na retke. Njegov zaključak nakon analize? Tweets s fotografijama imali su 95% šanse da budu ponovno postavljene.

Veličina? Koje veličine?

Prema riječima stručnjaka, potrebno je znati idealnu veličinu cvrkutnih slika. Na radnom zaslonu sve slike u vremenskoj traci su 506 i 253 px (piksela). Njegov omjer slike je 2: 1. Ako fotografija ne pada u raspon (recimo da ide iznad toga), tada je ošišan prema zadanim postavkama. Međutim, kad god netko klikne na sliku, onda on / ona pregledava cijelu stvar.

Izrada dionica vrijednih tweet slika

1. Watermark ih - za to, koristite Pablo (besplatni alat). Započnite stvaranjem lijepe slike citata, pitanja ili jednostavno naslova. Završi s pozadinskom fotografijom boga.

2. Podijelite svoje fotografije Instagram i Facebook. Ako su vas sljedbenici na tim platformama voljeli, onda će i vaši pinceti voljeti i njih.

3. Izradite kolaž slika. Možete koristiti tri ili četiri slike kako biste ispričali neku priču. Uvijek radi čuda.

4. Označiti. Označiti. Označiti. Kao i sa svim mrežama društvenih medija, Twitter vam omogućuje da označite druge korisnike kako biste ih iskoristili.

5. Isprobajte animirane GIF-ove. GIF-ovi mogu biti najsjajniji način dodavanja jedinstvenog sadržaja na vašu vremensku traku. Imajte na umu da se na Twitteru GIF-ovi ne reproduciraju automatski. Korisnik najprije mora kliknuti gumb za reprodukciju.

November 29, 2017