Back to Question Center
0

Semalt Expert na Twitteru Poslovni savjeti za poticanje vaše marketinške kampanje

1 answers:

Ne bi bilo pogrešno reći da je Twitter jedan od najpopularnijih i nevjerojatnih alata za poslovne ljude da rastu svoju online prisutnost. Pomaže im izgraditi svoje web stranice i povećati angažman svojih korisnika u velikoj mjeri.

Iako postoje razni savjeti za Twitter, sljedeći su od Frank Abagnale, vodećeg stručnjaka iz tvrtke Semalt , povezani s uspješnim društvenim marketingom i zasigurno će vam dati mnogo prednosti.

Optimizirajte svoju prisutnost na Twitteru

Postalo je bitno da svi poslovni ljudi optimiziraju svoju aktivnost na Twitteru - average cost of long term care insurance in california. Morate stvoriti Twitter oglase i djelovati kao profesionalni ako želiš ostati živ za cijeli život online. Branding znači da biste trebali dodati prilagođenu marku na svoj Twitter profil. S vremenom je postalo važan aspekt, a preživljavanje tvrtke ovisi o tome koliko je vaš brand predstavljen na internetu. Cijeli proces započinje pravilnim biom. Da, morat ćete napisati dobar bio s 160 znakova na vašem Twitter profilu ako ozbiljno radite i pokrenete svoje poslovanje na internetu.

Izgradite svoju strategiju sadržaja

Njegova je obvezna uzeti vremena i stvoriti Twitter sadržajne planove. Možete uspostaviti svoju tvrtku ako vodite računa o smjernicama društvenih medija i dopustite da vaš sadržaj bude kreativniji i privlačniji..Sve to bi bilo moguće samo kada ste izgradili svoju strategiju sadržaja. Trebali biste stvoriti sadržaj prilagođen korisnicima i onaj koji bolje govori o vašoj tvrtki. Odaberite trendovite teme i ključne riječi usmjerene na industriju kako biste privukli velik broj ljudi. Osim toga, trebali biste se usredotočiti na pružanje vrijednosti svojoj publici. To je neophodno za sve korisnike Twittera i one koji rade nešto za posao.

Korištenje Hashtagova

Da biste proširili opseg svog sadržaja, morate koristiti hashtagove. Gotovo svi korisnici Twittera upotrebljavaju hashtagove da bi se povezali s relevantnim ljudima i stupaju u interakciju s mnogo autsajdera. Morate odabrati hashtagove na temelju vaše prirode publike i web mjesta. Što više hashtagova koje umetnete, bolje bi bilo rezultate na Twitteru.

Razvijajte i angažirajte svoje sljedbenike

Marketing društvenih medija smatra se uspješnim samo kada ste odrasli i angažirali sljedbenike mjesecima nakon nekoliko mjeseci. Pobrinite se da vaši Twitter fanovi ne bi dosadili ili umorni jer mogu vas odmah prestati pratiti. Potrebno je potaknuti druge da komuniciraju s vama i uključuju svakoga u neku vrstu rasprava svaki dan. To će u konačnici povećati vaš broj sljedbenika s Twittera i vašu tvrtku puno izloženosti.

Izmjerite rezultate i poboljšajte svoje napore

Posljednje, ali ne i najmanje važno, trebate mjeriti svoje rezultate i poboljšati napore jednom tjedno. Za to možete upotrijebiti Twitter alate kao što su Trtrland, Twitalyzer i TweetReach. Svi ti alati olakšavaju vam mjerenje marketinških napora na Twitteru. Na temelju rezultata možete izraditi izvješća i utvrditi koje su strategije bile dobre za izlaganje vaše tvrtke. Napravite te strategije dio vašeg poslovanja i riješite se onih koji su vašoj tvrtki dali prednosti.

November 29, 2017