Back to Question Center
0

Semalt Expert objašnjava kako iskoristiti društvene medije za e-marketing

1 answers:
dokument

U svakom online poslovanju, ostati u kontaktu s klijentima je rudnik marketinga zlata. Gotovo sve tvrtke pokreću SEO, neke marke podižu svijest provodeći e-mail marketing ili kampanje društvenih medija. E-mail marketing pomaže digitalnim trgovcima da dosegnu svoje klijente i potencijalne kupce. Društveni mediji snažna su platforma koja može pojačati e-poštu marketing vrlo brzo. Društveni mediji pomažu robnim markama da uspostave prisutnost na mreži u bazenu u kojemu dopiru većina čitatelja vašeg mrežnog sadržaja.

U ovom članku, Julia Vashneva, menadžerica uspjeha korisnika Semalt , sastavila je popis različitih načina na koje možete koristiti neke od trendiranih web stranica društvenih medija za izgradnju popisa e-pošte.

Standardne društvene medijske potrepštine.

Kada upotrebljavate društvene medije, za gotovo sve web stranice potrebne su vam dvije glavne stvari:

 1. Olovni magnet. Ovo je besplatna ponuda koja priziva potrošača da dobije besplatni uzorak vašeg proizvoda, npr. Besplatnu e-knjigu, bilten ili videozapis. Koristite idealni pretplatnik e-pošte kako biste napravili besplatni magnet olova koji će uhvatiti cilj u svojoj niši. Ako imate više od jednog freebie, nemojte začepiti svoju stranicu društvenih medija. Umjesto toga, dodajte ih na područje na svojim web stranicama, kao što je odjel Resources ili Learning Center.
 2. Squeeze stranica. Ovo je mjesto gdje će klijent sletjeti na vašu web-lokaciju klikom. Treba prikupiti malo informacija o klijentu, ali ne više od dva imena, svrhe i e-pošte. Previše pitanja će uplašiti posjetitelje.

Kako koristiti zajedničke platforme društvenih medija u prikupljanju e-pošte.

 1. Facebook.
 • Prilagođene kartice dostupne su na Facebooku..Korištenje alata za automatizaciju SEO-a kao što je Woobox statički HTML, možete prilagoditi izradu vlastite stranice istisnute olovne magnete.
 • Opis proizvoda. Možete ga postaviti na jednu od stranica ili na mjesto opisa na vašoj stranici. Dijeli URL-ove vašeg glavnog magneta ovdje. Opis je ograničen na 160 znakova i osigurava da URL olovni magnet ne sadrži druge kartice koje se mogu kliknuti.
 • Gumb za poziv na akciju Facebook stranice. Možete upotrijebiti gumb za prijavu na izborniku dodavanja gumba. Povežite ga na svoju stranicu iscijediti ili odredišnu stranicu svog sadržaja. Korištenje pokrovne fotografije koja promiče vaš poziv na radnju je dobar savjet.
 • Facebook oglašavanje. To je vrlo snalažljivo polje za dobivanje vaše publike. Možete prilagoditi interese, demografiju, starost i lokaciju kako biste bolje ciljali oglašavanje.
 • Fotografija za Facebook stranicu. To može uključivati ​​vaš glavni magnet. Također možete spojiti vezu na naslovnu fotografiju.
 1. Cvrkut.
 • Twitter Bio i URL. Upotrijebite ploču s opisom kako biste promovirali svoj magnet za napajanje. U odjeljku URL upotrijebite stranicu s istaknutim web stranicama ili vezu za vodstvo. Ova će veza čak i kupovati u rezultatima pretraživanja upita. Izbjegavajte izraze s oznakom #, ručno korisničko ime i drugi materijali koji se mogu kliknuti očekivati ​​da će vaš URL stisnuti stranicu kako bi bio učinkovitiji.
 • Koristite značajku 'Twitter Lead Generation Card'. Možete izravno prikupiti e-poštu pomoću ove značajke. Nalazi se u odjeljku oglasa.
 • Twitter softver. Na primjer, Salesforce. Ovo će vas voditi da biste napravili potencijalne klijente. Popise e-pošte možete preuzeti i iz ikone "Preuzimanje prečica" na usluzi Twitter i upotrijebite popise e-pošte prikupljenih na marketinškoj strategiji. Također, imajte na umu da Twitter podržava oglašavanje poput Facebooka.

Društveni mediji mogu vam pomoći izgraditi popis pošte od vaših klijenata. Pomoću gore navedenih savjeta možete iskoristiti prednosti različitih društvenih medija kao što su e-poruke, povratne veze i područja s gumbima poziva na akciju. LinkedIn i Pinterest također funkcioniraju kao Twitter i Facebook Source .

November 27, 2017