Back to Question Center
0

Semalt Expert opisuje značajke Google Analyticsa Svaki SEO Champ treba znati

1 answers:

Nema sumnje da je Google Analytics jedan od najvažnijih i bitnijih alata kada je u pitanju razumijevanje publike i ukusa. Ovaj alat vam omogućuje da dublje kopirate u vrstu članaka čiji čitatelji žele čitati, platforme koje privlače, a put koji ih vodi da kupuju vaše proizvode i usluge. I velika i mala poduzeća koriste Google Analytics i iskorištavaju njegove značajke, prilagođavaju podatke za svoje web stranice i planiraju izvrsne marketinške strategije - black feather hair fascinators.

Prije dvije godine, stotine tvrtki iskoristilo je Google Analytics kao dio prikupljanja podataka i strategija digitalnog marketinga . Tvrtke svih veličina koriste alate za web-analizu , a većina njih preferira Google Analytics. Natjecatelji usluge Google Analytics su Adobe, Webtrends i mnogi drugi. Možda se ni jedna od njih ne bi mogla postići toliko uspjeha kao Google Analytics.

Neke od izvrsnih značajki usluge Google Analytics ovdje su raspravljale Nik Chaykovskiy, menadžer za uspjeh korisnika Semalt ..

Ponderirani poredak

Kada je riječ o analizi izvedbe vaše web stranice i njezinih različitih stranica, to je stopa napuštanja početne stranice koju morate obratiti pažnju. Osim toga, trebali biste provjeriti broj prikaza stranica, kvalitetu prometa i IP adrese vaših korisnika. Zbog toga biste trebali kliknuti zaglavlje atributa i sortirati probleme jedan po jedan. Pokušajte najbolje organizirati stranice po stopi napuštanja početne stranice, ali to ne bi u potpunosti stavilo vaše web stranice da dobiju kvalitetan promet. Umjesto toga, trebali biste sortirati prikaze stranica i pokušati u velikoj mjeri smanjiti stopu napuštanja početne stranice. Ova je značajka prisutna samo u Google Analyticsu i može vam dati mnogo prednosti.

Pretraživanje mjesta

Sigurno je reći da sve web stranice imaju traku za pretraživanje kako bi korisnici suzili ono što traže. Trake za pretraživanje ubrzavaju proces pretraživanja, u velikoj mjeri, štedi puno vremena svojih korisnika. Ova je značajka dio Google Analyticsa i možete pronaći traku u odjeljku Pretraživanje web-lokacije. Pomoću ovog alata možete vidjeti koje su vrste proizvoda i usluga najprikladnije za vašu publiku i kako vaše web stranice olakšati za njihovo kretanje.

Popisi za ponovni marketing

Popisi za ponovni marketing vrijedni su za marketinške svrhe. Omogućuju vam da dosegnete brojne potencijalne klijente i pretvorite svoje posjetitelje u prodaju. Prikupljaju podatke o vašim posjetiteljima, privlačeći ih prema vašoj web stranici i njenim proizvodima. Ova sjajna značajka prisutna je u Google Analyticsu i odličan je način da se većina publike koju imate, bez potrebe ulaganja u svoje marketinške strategije i oglase društvenih medija. Da biste prilagodili njezine postavke, idite na odjeljak Admin za Google Analytics i kliknite "Ponovni marketing" u stupcu pod nazivom "Nekretnine". Kada omogućite ovu opciju, možete izraditi sve više i više publike na temelju vaših zahtjeva. Možete ih i dodati u svoje buduće oglasne kampanje programa AdWords. Ovo je izvrsna značajka u Google Analyticsu, dajući vam kvalitetne rezultate.

November 29, 2017