Back to Question Center
0

Semalt Expert pojašnjava tipične pogreške u izgradnji linkova

1 answers:

Povratak u dan, bilo je lako izgraditi veze. Možete graditi veze gdje godi ipak vam se svidjelo i vidite odgovarajuće povećanje vaše vidljivosti kao rezultat. Danas je industrija veze postalasložen, raznolik i teže prodrijeti. Da bi se stvari pogoršale, prouzročene su mitovima i zabludama kao rezultat duhovasvoje prošlosti. Posljedično tome, većina amatera u poslovima povezivanja veza završava s istim pogreškama.

Ross Barber, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digitalni servisi, karakterizira uobičajene pogreške u rookieu kako biste ih izbjegli.

1. Prioritetiranje količine nad kvalitetom

Ovo je iskušenje koje većina ljudi daje u nekom trenutku svojelink izgradnju nastojanja. Veza visoke kvalitete je bolja od potencijalnih desetaka niskokvalitetnih veza. Međutim, veze visoke kvalitete suteško je dobiti, dok se niske kvalitete mogu lako nabaviti. Ovo postavlja zamku za vas, ako se odlučite slijediti put najmanje otpora.

Količina vaših veza, međutim, nikada neće nadoknaditi siromašnekvalitetu veza. Visoka kvaliteta veza nudi mnogo više od SEO poticaj. Oni također nude prednosti referentne veze, kao ipogodnosti za marke.

2. Over-optimiziranje sidrenog teksta

Ovaj koncept bio je nekad vitalan za učinkovitu izgradnju veza..Ali to jepromijenila. Danas, sidreni tekst vaših ulaznih veza može vam zaraditi kaznu ako stvaraju obrazac manipulacije ili neprirodnosti.Takve kazne su prilično teške i možda se ne možete oporaviti od jedne. Umjesto toga, provjerite je li vaš sidreni tekst logičan ikoristan.

3. Rushing sadržaj

U osnovi, vaše veze moraju biti uokvirene u tijelu visoke kvalitetesadržaj. U slučaju da prodorite svoj sadržaj ili prvenstveno postavite vezu na sadržaj, tražilica će možda vidjeti vašu vezu kao osumnjičenog.U nekim slučajevima, također, možete riskirati da i izdavači odbiju. Pobrinite se da vaš materijal bude dostojanobjavljeno prije nego što ga istaknete.

4. Neuspjeh diversifikacije

Da biste bili uspješni u izgradnji veza, strategija mora biti jednako raznolikakoliko je moguće. To znači da se morate oslanjati na različite izvore i rotirati svoje obrasce distribucije. To može bitiizazivajući postizanje određenog stupnja orkestrirane slučajnosti, ali to će morati biti učinjeno ako namjeravate vidjeti stvarne koristi odvaš link building crusade.

5. Neuspjeh u mjerilu

Ovo je uobičajena pogreška koju amateri čine nakon kampanje za povezivanjepočinje dobivati ​​zamah. Ako želite nastaviti poboljšavati morat ćete se mjeriti prema gore. To uključuje stvaranje boljeg sadržaja, rads većim kvalitetnim izvorima i izgradnjom veza veće kvalitete. Upravljanje ovim procesom razvoja može biti oporezivanje, ali posljednja stvarželite učiniti je stagnirati.

Ove pogreške kreću se od nevinih do razornog u smislu ozbiljnosti.Međutim, lako se mogu spriječiti. Bez obzira koliko ste dobri, pogriješite. Kako ublažiti svoje gubitke, međutim,će odrediti hoće li se kretati naprijed ili ne Source .

November 27, 2017