Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sticky Facts o SEO

1 answers:

Kada netko radi na internetu, on će ustanoviti da je nemoguće stvoriti smisleni sadržaj oslanjajući se na jednu taktiku ili uvjerenje. Osim toga, ne postoji jedinstveno rješenje problema na mreži. Isto se odnosi i na SEO marketing . Da biste poboljšali promet i potaknuli korisnike na web mjesto, vlasnici web mjesta trebaju optimizirati svoj sadržaj kako bi to postigli, osobito ako žele odjednom tražiti publiku od nekoliko pretraživanja.

Važno je podržati kreativnost sa smislenim podacima kako bi se to podržalo. Slijedi popis šest SEO čimbenika koje nudi Ivan Konovalov stručnjak Semalt , koji je dužan uspješnije staviti marketing na tržište:

Off-page i On-page SEO račun

Postoje dva ključna elementa uspješne SEO kampanje : privlačenje veza na web mjesto i izradu sadržaja i postova relevantnih za ključne riječi i fraze koje online korisnici pretražuju na tražilici 9). Ovi elementi poznati su kao optimizacija izvan stranice i na stranici..Prva stvar koja se odnosi na SEO je osigurati da je sadržaj na web lokaciji relevantan za ciljanu publiku, ako web mjesto treba rangirati za ključne riječi. Koliko god donosio neki promet, do sada vas samo dobiva. Druga strategija je stvaranje sadržaja koji drugi ljudi mogu pronaći vrijednost do točke u kojoj se žele povezati s njom. Ovi linkovi predstavljaju glas povjerenja i povećavaju vjerodostojnost.

Mjesečna pretraga

Prvo mjesto na kojem će novi klijenti ikada čuti o web-lokaciji ili robnoj marki putem weba. Ako se ne izvrši optimizacija web lokacije kako bi se privukli interesi takvih ljudi, stranica vjerojatno neće nikada postojati u njihovom umu.

Naslov naslage

Šteta, ali uobičajena pogreška, većina proizvođača marketinga ne mora imati impresivan naslov stranice na stranici rezultata pretraživanja . Važno je imati naslov ciljanog naslova nakon izrade privlačnih i relevantnih sadržaja. To je element SEO koji također koristi ključne riječi i fraze zajedničke ljudima koji koriste tražilice.

Uvjerljivi meta opisi povećavaju klikovni postotak

Učinkoviti meta opisi trebaju trajati najmanje 155 znakova. Ovo je kratak pregled onoga što korisnik treba očekivati ​​kada kliknu na vezu koju pruža tražilica. Pobrinite se da web stranica ima privlačan meta opis, ili dovoljno uvjerljiv, povećava šanse posjetitelja klikom na nju. Svakako morate imati jedinstveni opis meta za svaku stranicu kako biste povećali vjerojatnost klikanja jer pojačava ciljanje riječi i interesa.

Prvih pet rezultata dobivaju 75% klikova

Vlasnici web-lokacija trebali bi shvatiti da je viša rangirana na stranici s rezultatima tražilice, veća je stopa očekivanih klikova. Uvijek se usredotočite na marketinške napore na nekoliko vrijednih ključnih riječi i zatim stvorite relevantan sadržaj oko tih riječi za šansu s 75,7% klikovnim stopama Source .

November 29, 2017