Back to Question Center
0

Semalt Expert usmjerava što treba učiniti kada prometa na webu dođe do dna

1 answers:

To je poput noćne more kad vidite da je Vaša izvedba usluge SEO bila na crnoj listi od strane Googlea ili drugih tražilica , a ne postoji način da se riješite ovog problema. Da biste dobili organski promet za svoju web-lokaciju, trebali biste igrati ključne riječi, objavljivati ​​kvalitetne članke i utvrditi koju vrstu strategija za optimizaciju tražilica trebate za vašu web stranicu.

Trebali biste se prisjetiti sljedećih stvari, koje je ovdje odredio Jason Adler, vodeći stručnjak iz Semalt , kako bi riješio mnoge vaše probleme vezane uz SEO.

Autoritet Izdanje: Provjerite Webmaster Tools

Prva i najvažnija stvar je da trebate provjeriti alate za webmastere i pronaći tehničke savjete tamo. Ostanite ažurirani pomoću najnovijih alata i odvojite sebi nekoliko njih kako biste isključili probleme koji bi mogli uzrokovati trenutačni pad performansi web-lokacije - идеального ipb.

Bing i Google korisnicima pružaju dovoljno alata. Možete se ažurirati s njima i izbjeći bilo kakve kazne na web stranicama. Ako imate sve potrebne alate za webmastere, postoje šanse da vaša web-lokacija dobije dobar rang u rezultatima tražilice. Ako niste registrirali i potvrdili svoju web stranicu s tim alatima, vjerojatno će vam doći do problema u narednim danima.

Relevantnost: provjerite uslugu Google Analytics

Ako svi vaši alati za webmastere izgledaju dobro, morate otići na Googleove upite za pretraživanje kako biste potvrdili Googleova izvješća za svoj promet organskog pretraživanja. Provjerite odgovara li standardima tražilice. Inače, vaša web-lokacija vjerojatno će biti pogođena. Ako su izvješća drugačija, došlo bi do problema koje trebate riješiti što je ranije moguće.

Uvijek biste trebali obratiti pozornost na izvedbu vaše web stranice i ne dopustite da se smanji po svaku cijenu. Nakon što riješite sva tehnička pitanja, sljedeći je korak analizirati promjene web-lokacije i čuvati ih. Promjene vaših članaka trebale bi utjecati što je ranije moguće. Svakodnevno preuzmite izvješća iz Google Analyticsa i usporedite ih jedni s drugima kako biste promatrali koju vrstu promjena možda trebate na svojoj strani.

Algoritamska pitanja

Da biste riješili algoritamska pitanja, trebali biste provjeriti ključne riječi i fraze. Trebao bi se oštro promatrati ako dobivaju kvalitetan promet na vašem web mjestu i to se s lakoćom može provjeriti u Google Analyticsu.

Sljedeći korak je provjeriti alat Pingvin i prijaviti se ovdje. Trebali biste izraditi Google račun i priložiti analitiku kako biste redovito dobili Googleove glavne algoritme algoritma. Ovaj će vam alat pokazati je li vaša web-lokacija smanjena i što bi mogao biti razlog za to. Ako postoji problem s vašom web sučeljem i njegovim algoritmom, pingvin alat će vas ažurirati. Google bi mogao otkriti i crnu listu vaših web stranica ako ne riješite taj problem što je ranije moguće. Uvijek biste trebali ispitati praksu SEO i odabrati one koje bi mogle biti odlične za vašu web stranicu. Popravite članke niske kvalitete i umetnite relevantne ključne riječi u njih radi boljeg rangiranja tražilice.

November 29, 2017