Back to Question Center
0

Semalt Expert zna kako besplatno Google Analytics od buke

1 answers:

Vrlo je važno provoditi metodološke revizije usluge Google Analytics. Krenuti dalje, Ivan Konovalov, vrhunski stručnjak iz Semalt, će vam reći kako se riješiti buke s nekim temeljnim filtrima.

Google Analytics jedna je od najmoćnijih platformi za dobivanje uvida i vrijednih informacija o vašim web stranicama. Svi oni mogu izravno ili neizravno utjecati na rast vašeg poslovanja. Prije kopanja nekih odijela, trebali biste donositi neke važne odluke i odabrati pouzdane izvore kako biste se riješili buke.

Sigurno je reći da je značajno filtriranje buke iz usluge Google Analytics. Trebali biste često unijeti neke izmjene u svoje podatke i pronaći načine filtriranja buke. Osim toga, trebali biste otkriti koju vrstu prometa vašu web-lokaciju prima i kako zadržati njegovu kvalitetu. Izrada web stranica je jednostavno, ali puno je teže riješiti puno prikaza, osiguravajući da Vaša web stranica dobije kvalitetne hitove. Možda vam je teško nositi se s strukturama računa i zahtijevati nečiju pomoć u tom smislu. Neke su stvari važne za sve nas.

Predstavljamo filtre Google Analyticsa

Filtri usluge Google Analytics, kao što je jasno i njihovo ime, pružaju način izmjene i ograničavanja podataka. Obično se to može vidjeti u odjeljku Pregled stranice. Google Analytics ima svoje sučelje kako bi omogućio svojim korisnicima da stvore više filtara koji ih najviše odgovaraju..Svaki filtar ima svoje značajke i korištenje filtara. Možete isključiti ili uključiti određene podatke. Osim toga, možete izraditi i prilagođene filtre koji se implementiraju na temelju narudžbi koje su spomenute u odjeljku Dodjela filtra.

Riješite se buke s temeljnim filtrima

Važno je primijeniti filtre svojim vlasničkim pregledima jer utječe na dolazne i odlazne podatke. Možete filtrirati filtrirane datoteke i skup podataka negdje na računalu.

Ali prije nego što to učinite, morate imati na umu sljedeće:

1. Isključivanje unutarnjeg IP filtra

Morate ukloniti prikaze iz vaše organizacije kako biste osigurali kvalitetu prometa. Gotovo sve osnovane tvrtke to čine i mijenjaju svoje podatke sada i onda. Posjeti koji dolaze izravno iz vašeg ureda znatno se razlikuju od posjeta vanjskih izvora. Možete izostaviti unutarnje IP adrese iz odjeljka za prikaz u Google Analyticsu. Također je moguće primijeniti različite filtre na mreže s nekoliko IP adresa. Ako je vaša web-lokacija relativno velika i upotrebljavate značajku Google upravitelja, morate prestati slati vlasničke preglede na web-lokacije koje su izmijenjene u Google upravitelju s određenim pravilima i makronaredbama.

2. Mala slova i atribut kampanje

Za kvalitetne rezultate morate prisiliti filtre nižih slova na kampanje i njihove atribute. Kada upotrebljavate parametar označavanja za izradu prilagođenog URL-a za kampanju web-lokacija, trebate navesti svaki parametar na temelju vrste publike i filtra koji je stvoren za nju. Na primjer, filtar možete dodijeliti kao LinkedIn i započeti s primanjem prometa izravno s te web stranice društvenih medija.

Zaključak

Ovo su neke vrlo osnovne filtarske ideje da se riješe buke. Nadamo se da ćete dobiti dovoljno informacija iz ovih ideja i zadržati kvalitetu i vjerodostojnost vaše web stranice Source .

November 29, 2017