Back to Question Center
0

Semalt Expert zna kako izraditi vaš brand s lokalnim oglašavanjem

1 answers:

Ako ste slični većini poduzetnika, mogućnost izrezivanja vremena za oglašavanje, pogotovo ako nemate dovoljno financijskih planova za rad, može biti neodoljiv. Bilo kako bilo, postoji uzbudljiva vijest. Lokalna promidžba je oglašavanje neovisnih tvrtki koje mogu dobro raditi čak i bez značajnih ulaganja.

Igor Gamanenko, vodeći stručnjak iz Semalt Digital Services, ima 5 najvažnijih pristupa za razmotriti:

1. Suočite se sa strahovima umrežavanja na mreži

Kada odaberete mjesto gdje trebate uložiti svoju energiju (i vjerojatno malo novca za promicanje), možete robotizirati mnogo vaših mrežnih napora s instrumentima poput Cradlea - imagem de alta resolucao gratis. To znači da ne biste trebali zaustaviti ono što radite svaki put kad vam je potrebno nešto putem internetskih medija za umrežavanje.

2. Trebate li svoje potencijalne klijente da uživaju lokalno? Trebali biste, također.

Sudjelovanje u vašoj grupi na mreži nevjerojatan je način za proširivanje referenci i prikupljanje vaših poznavanja web alata za indeksiranje. Dodatno je izvanredan pristup da biste dobili poruku o svom poslu na svim ispravnim mjestima. 8)

3. Online / napredna lokalna promocija

Za snažnu online prisutnost koja će privući SEO tražilice i potencijalne klijente koji ih koriste, morate razviti isti broj pozitivnih (i točnih!) Citata. Reference su u tom smislu nevjerojatan pristup pokazivanju da je vaše poslovanje dio lokalne zajednice. Referencije čine vašu tvrtku vidljivijom i pouzdanom tražilicama .

4. Cilj bolje

Ako poznajete svoju nišu, vaš ciljani marketing bit će učinkovitiji od pokušaja da ide nakon skupe ključne riječi ili pokriva barem jedan kanal s sažetim sadržajem. Što bolje poznajete svoje klijente, više se možete usredotočiti na ono što se naziva "ključne riječi dugih repova" u plaćenom oglašavanju.

5. Upravljanje markom na webu

Započnite s uslugom Google My Business i provjerite je li to temeljno naziv tvrtke, adresa tvrtke i telefonski broj ispravno. Ovo je osnovno za rangiranje na lokalnoj razini. Pouzdane reference graditi povjerenje s tražilicama. Ako niste u mogućnosti da imate sukobljene nazive, lokacije ili telefonske brojeve na različitim mjestima na webu, alati za pretraživanje interneta mogu čak misliti o tim preporukama različitim organizacijama.

November 29, 2017