Back to Question Center
0

Semalt: Facebook Instant Članci dodatak

1 answers:

Jack Miller, menadžer za uspjeh korisnika Semalt navodi da ne bi bilo pogrešno reći da su trenutni članci otvoreni svim izdavačima i blogerima, bez obzira gdje žive. Facebook stalno traži načine kako olakšati webmasterima pisanje i dijeljenje svojih članaka na društvenim medijima, pa se tvrtka udružila s tvrtkom Automattic, koja je matična tvrtka WordPressa i VIP-a, za izradu besplatnih dodataka za trenutačne članke. Svi ovi dodatci pojednostavljuju postupak pisanja i objavljivanja članaka u programu WordPress - ðºñƒð¿ð¸ñ‚ñŒ ð¾ð½ð»ð°ð¹ð½ mikrotik crs328. Trenutačni članci mogu pomoći postizanju ovog zadatka na bolji način. Otvoreni izvorni WordPress izdavački alati omogućili su više od dvadeset posto web stranica na svijetu, tako da Facebook sretno pomaže milijunima milijardi izdavača širom svijeta u privlačenju prometa na svoje web stranice putem svog instant alata. Tvrtka je posljednjih mjeseci surađivala s malim i velikim grupama WordPress izdavača kako bi beta testirala svoje dodatke kako bi zadovoljila standarde društvenih medija. Njegov najnoviji dodatak ima interaktivne mogućnosti i značajke koje možete odabrati i donijeti priče na mobitel kako bi privukli sve više i više čitatelja.

Na primjer, ovaj dodatak prepoznaje najprikladnije slike pronađene u odjeljku Strani biblioteke i određuje ispravne slike prema naslovu vašeg članka i njegovom sadržaju..Fotografije se pravilno primjenjuju u trenutačnim člancima, proširujući se kako bi popunili zaslon vaših društvenih medija kako biste mogli privući velik broj čitatelja.

Dovoljno je dovoljno nekoliko primjera da se videozapisi i igrači treće strane ugrađeni u trenutačne članke mogu stvoriti izvrsno korisničko iskustvo i povećati broj organskih prikaza na vašim web stranicama. Moguće je da aktivirate dodatke pomoću WordPress predložaka. Pomoću njih možete odmah izraditi i objavljivati ​​svoje članke te proširiti dodatak za podršku svih vrsta elemenata. Svi zainteresirani i potencijalni izdavači mogu pregledati dokumente i odjeljak Pitanja i odgovori na čekanju, kao i WordPress.

Čep je open source, a urednike i članove zajednice potiču se da sudjeluju u razvojnim projektima kako bi pomogli jedni drugima da iskoriste sve svoje značajke i specifikacije. Ako imate bilo kakvu konfuziju ili prijedlog, od vas se traži da pošaljete svoj zahtjev ili otvorite kartu na službenoj web stranici. Ako pišete kvalitetne članke, ovaj je dodatak odličan za objavljivanje na mreži. Izvorni Facebook format sastoji se od ugrađenih odijela, interaktivnih alata i drugih opcija koje pomažu prijelazima vaših virusa, bez obzira na to čitaju li vaše članke na mobilnom uređaju ili prijenosnom računalu ili osobnom računalu. Morate umetnuti neke relevantne videozapise i puno slika za angažiranje velikog broja ljudi.

Krajnji cilj društvenih medija je u velikoj mjeri riješiti vaša pitanja i probleme. Trenutni članci dostupni su svim blogerima, a partnerstvo Facebooka i Automattica predstavlja korak ka realizaciji da je vrijeme da promijenimo način na koji koristimo društvene medije. U narednim tjednima, dvije tvrtke planiraju pokrenuti dosta novih dodataka, tako da biste trebali ostati podešeni da znate više o njima.

November 29, 2017