Back to Question Center
0

Semalt govori o protuprovalnim mjerama na usluzi Google Analytics

1 answers:

Kada se bavite uslugom Google Analytics, jedna stvar koju zaista želite učiniti je usredotočiti se na svoje podatke. Nažalost, tu je uvijek dosadno neobičan i frustrirajući susret s spamom. Neželjena pošta na usluzi Google Analytics postala je doista sporna tema, stoga ovaj članak ističe istu - network data backup in portland.

Google Trends tijekom posljednje dvije godine pokazuje značajan porast broja pretraživanja na Google Analytics Spam i kako je nadići. Neželjena pošta u suštini se odnosi na pogrešan promet preporuka generiran od strane pauka i robota na izvješćima preporuke, koji alternativno otežavaju izvješća o Google Analytics izvješćima. Dakle, Artem Abgarian, stručnjak Semalt , prenosi ključne informacije o tome kako ukloniti ovaj spam uputnicu.

Prvo morate definirati sve izvore koda za praćenje usluge Google Analytics koji se uglavnom pristupa s vaše glavne i alternativne domene web mjesta. Obično definiramo domene pomoću regularnih izraza koje ne morate biti tehnički glupan. Oni jednostavno uključuju upisivanjem svake domene s povratnom vezom (\) prije bilo kakvog potpunog zaustavljanja, dok odvajanje svake domene s cijevom (|). Osim toga, provjerite da nema razmaka unutar ili između domena. Nakon što definirate izvor prometa na svoju domenu, moći ćete upotrijebiti filtar kako biste očistili sve podatke o rasponu koji potječu od lažnih web stranica. Postavka filtra može se aktivirati pomicanjem na "Administrator", kliknite "Filteri", a zatim "Dodaj filtar", a zatim odaberite vrstu filtra kao "Prilagođeno" i potvrdite radnju u opciji "Uključi". 'kako biste osigurali primjenu i spremanje izmjena..

Neki podaci o neželjenom sadržaju mogu proći kroz vaše filtre uz pomoć alata za indeksiranje unutar navedenih ili definiranih naziva domena. U tom slučaju upotrijebite prilagođene filtre da biste isključili sve sada poznate izvore podataka o neželjenim sadržajima. Više proaktivno možete skenirati i vrednovati svoje podatke pomoću izvješća o akviziciji koja otkriva sve izvore podataka. Taj pristup ne samo da omogućuje čišćenje vaših izvješća, već i stupanje u kontakt i razumijevanje izvješća. Taj je korak aktiviran tako da kliknete pod stavku "Akvizicija" i prijeđete u izvješće "Izvor / medij". Nakon što pregledate sve izvore podataka i pronađete neželjenu poštu, nastavite s izradom prilagođenih filtara s naredbama za isključivanje izvora neželjene pošte s vaših podataka kao što je ranije spomenuto. Napominjemo da regularni izraz za svaki prilagođeni filtar ne smije prelaziti najviše 255 znakova, što znači da ćete morati ograničiti nekoliko izvora neželjene pošte s više filtara.

Treće, budite pametni za uklanjanje lažnog kodiranog jezika na izvješćima. Uobičajeno, kodirani jezik ima oko 5 znakova. Lažni kodirani jezik ima više, uključujući znakove poput potpunih zaustavljanja. U ovom slučaju, regularni izrazi kao što su. {13,} | \. koriste se za izradu prilagođenih filtara koji isključuju kodirani jezik s 13 ili više znakova, uključujući potpuno zaustavljanje.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, morate ukloniti neželjenu poštu usluge Google Analytics tako što omogućite BOT filtriranje koje ograničava izvješća o poznatom bot ili paukovu prometu. Konfigurirajte to tako da krenete klikom na "Admin", odabirom opcije "Prikaz postavki" i kliknete da biste provjerili opciju filtriranja boca. Te mjere će vam uštedjeti frustracije prije nego što Google predstavlja trajno rješenje.

November 29, 2017