Back to Question Center
0

Semalt: Kako i zašto blokirati neželjeni sadržaj jezika u Google Analyticsu i WordPressu

1 answers:

Vrlo je iritantno za WordPress i Google korisnike da dobiju spam promet i lažni pogled na svojim web stranicama. Potrebno je puno vremena za izradu i aktiviranje filtara, a većina ljudi ne zna ni kako blokirati neželjene izvore prometa na internetu. Mnogi od njih obično se bave preporukom spamom, jer je to jedna od onih stvari koje su mjesecima otežale naše web stranice - ubiquiti security gateway setup menu.

Međutim, u posljednjih nekoliko tjedana uvedene su nekoliko novih tehnika i strategija kako bi se riješile neželjene pošte na internetu. Ivan Konovalov, vodeći stručnjak iz Semalt , raspravljao ih je o ovom članku. Prije nego što započnemo, razgovarajmo malo o neželjenom jeziku

Uvod u spam jezika

Preporuka spam-a znači uništavanje vašeg ugleda i rang vaše web stranice u tražilici . S druge strane, jezični neželjeni sadržaj je tehnika koju upotrebljavaju spameri za promociju vlastitih web stranica i profila društvenih medija. Neki od primjera jezičnih poruka su Reddit, lifehack, matična ploča i thenextweb. Spameri dobivaju svoje web stranice registrirane na tim platformama i šalju lažne poglede na vaše web stranice u velikom broju. Oni nastoje uništiti rang vaše stranice i dobiti se dobrim redovima na internetu.

Blokiraj jezični neželjeni sadržaj

Jedan od glavnih razloga za blokiranje spama jezika je taj što to može uništiti rang vašeg web mjesta u rezultatima tražilice..Čak i kada ste učinili SEO bijeli šešir i trošite puno vremena na pisanje vaših članaka, jezični neželjeni sadržaj može vas izigrati i uništiti sve u tren oka. Možda ih nitko ne može filtrirati u Google Analyticsu i zbog toga biste se trebali riješiti ili blokirati ručno.

Blokiranje jezičnog neželjenog sadržaja u Google Analyticsu

Postoji nekoliko opcija za pamćenje ako želite blokirati neželjeni jezik u Google Analyticsu i WordPressu. Najlakši i najprikladniji način je instaliranje WordPress dodataka. Alternativno, možete pokušati sljedeće:

# 1. Izrada filtara za blokiranje neželjenog jezika

Prva opcija je izgraditi filtre za blokiranje jezičnog neželjenog sadržaja u Google Analyticsu. Možete stvoriti mnogo filtara na temelju vaših zahtjeva i može izuzeti i mijenjati podatke. Možete blokirati sumnjive IP adrese kako biste osigurali sigurnost web sučelja na internetu. Drugi je način stvaranje direktorija, poddirektorija i izvora prometa s popisa dopuštenih i blokiranje svih nepoznatih izvora.

# 2. Koristite napredne segmente

Pomoću naprednih segmenata možete jednostavno blokirati neželjeni jezik. Još je jedan zadivljujući način da se riješite neželjene pošte u Google Analyticsu, ali ova opcija funkcionira samo kada imate neke povijesne podatke za brigu o njima. To je sigurnija opcija nego stvaranje filtara i pomaže u promjeni podataka u Google Analyticsu. Morate isključiti sve i sve izvore informacija na koje nemate povjerenja. Međutim, ako upotrebljavate odvojene filtre za različite IP adrese, trebate izraditi segmente za sve od njih u odjeljku Administrator vašeg Google Analyticsa.

# 3. Upotreba popisa trećih strana

Blokiranje jezičnog neželjenog sadržaja s popisima trećih strana je moguće. To bi moglo dugo trajati, ali rezultati su uvijek sjajni. Redovito ažurirajte svoje filtre i segmente kako biste osigurali najtočnije podatke na internetu.

November 29, 2017