Back to Question Center
0

Semalt: Kako ukloniti i blokirati neželjenu poštu preporuka za Google Analytics

1 answers:

Za malu tvrtku ništa nije bolje od prijavljivanja na Google Analytics račun i ostvarivanje velikog broja prometa. Bili bi uzbuđeni što znate da vaša web stranica prima različite poglede i da ne može ući u procjenu je li ovaj promet istinit ili ne. Ako nemate jaku društvenu medijsku prisutnost ili nisu pravilno obavili SEO, postoji vjerojatnost da ste postali žrtva spama upućivanja usluge Google Analytics. Pažljivo pregledajte ako ste ispravno razvili povratne veze ili ne. A ako nemate povratne veze i još uvijek dobivate mnogo prikaza, onda je vaš promet lažan i ne-legitiman - design development company.

Lisa Mitchell, menadžer uspjeha korisnika Semalt , zna kako se boriti protiv upozoravajućeg spama i dionice ovdje neke praktične probleme.

Google Analytics neželjena pošta više je od djelića razočaranja kada je u pitanju poslovanje za cijeli život. Boti mogu vam pomoći da indeksiraju vašu web lokaciju, ali nikad ne možete ostvariti prodaju ili prihod od AdSensea. Osim toga, ne možete imati koristi od Googleovih usluga praćenja jer pate od spam analitičkih podataka. To može stvoriti ozbiljne utjecaje na vaše opažene podatke, blokirati trendove i obrasce web-lokacije i ostvariti stopu napuštanja početne stranice. Botovi Google Analytics mogu i ostvaruju se u velikoj količini koja se ne može nositi s malim poduzećima..Na primjer, ako ste tijekom ovog tjedna primili mnogo hitova i prikaza, a nikad niste učinili bilo koji SEO, onda ste žrtva ovog problema i trebali biste se riješiti što je prije moguće.

Spotting preporuka spam

Neke od web stranica neželjene pošte olakšavaju vam da ih nađete, najbolji, seo -ponuda, 100dollars-seo i slične. Lako ih je uočiti jer su njihovi URL-ovi prisutni na internetu. Kupnja SEO usluga od pouzdane tvrtke je jedina opcija za preživljavanje na internetu. Ako imate digitalni marketer, zamolite ga da uočava spam upućivanje i riješi se što je ranije moguće. Zlonamjerne web-lokacije obično su legitimne i možete ih pronaći pomoću slučajnih veza i lažnih e-poruka. Ako vas netko zatraži putem e-pošte, tražeći od vas da kliknete na njihove dane linkove, trebali biste se držati podalje od njih. Nažalost, Google Analytics neželjen je nešto drugačiji i puno je složeniji od spotova od preporuke. Kad god vidite reference iz freemoneyonline ili sličnih web stranica, bolje je zatvoriti prozore i očistiti predmemoriju.

Zaustavljanje preporuke neželjene pošte

Nakon što utvrdite preporuku neželjene pošte, sljedeći je korak da ih spriječite da obrišete izvješća usluge Google Analytics. Filtri su jednostavan način za zaustavljanje. Možete izraditi što je moguće više filtara kako biste spriječili snimanje spama u Google Analytics. Alternativno, možete dobiti nefiltrirane vlasničke preglede koji omogućuju vašoj web-lokaciji primanje samo legitimnog prometa. S druge strane, testni je primjer kopije nefiltriranih prikaza gdje možete besplatno dodati različite filtre za analizu. Posljednje, ali ne i najmanje važno, možete se odlučiti za opciju glavnog prikaza koja provjerava vaše filtre i radi automatski za obavljanje vaših zadataka.

November 29, 2017