Back to Question Center
0

Semalt objašnjava kako napraviti najviše od SEO i e-mail marketing integracije

1 answers:

E-mail marketing je troškovno učinkovit kanal za širenje svijesti o marki,i izgradnju boljeg odnosa s korisnicima stvaranjem uvjerljivog, korisnog ili zabavnog sadržaja. Kada misliteda je SEO važan za rangiranje web stranica na stranici s rezultatima, čini se da je složeniji i raznolikiji.

Artem Abgarian, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services objašnjava vezu između e-mail marketing i SEO i dijeli savjete o tome kako ih učinkovito integrirati.

Optimizacija e-pošte

Davatelji usluga e-pošte nude IP adrese i praćenje aktivnosti.Poštivanje CAN-SPAM zakona povećava vjerodostojnost web mjesta kod ISP-ova. Neusklađenost rezultira nižom stopom isporuke ili crnom popisu.Neki čitatelji odlučuju čitati svoje poruke u obliku teksta, stoga je pametno imati tekstualnu verziju za HTML e-poštu. Postupno napreduje premapromotivne poruke u odnosu na početak s njima smanjuju šanse za "odustajanje".

Sadržaj bi trebao imati izravnu vezu na odredišnu stranicu, koja imainformacije o proizvodu, uslugama i promocijama te funkcionira ciljane ključne riječi. Personalizirajte sadržaj kako biste uključili određene temeod interesa povećava izglede gledanja i angažmana. Kada se bavite s većom ciljanom publikom, segmentiranje pomoću demografskih podataka,interesi ili preferencije važno je jer smanjuje stope napuštanja početne stranice. SEO pomaže prometu na web mjestima koja imaju vidljive registracijske kutijerastu popis. Konačno, uključujući veze društvenih medija u porukama tijela, angažira posjetitelje i primatelje u bilo kojoj promociji..

Integracija SEO i e-mail marketing

Jednostavni načini za optimizaciju dizajna predložaka uključuju:

  • Najbolji SEO postupci poput optimiranja naslova, naslova,redak predmeta, kopiranje tijela i sidrenje tekstova koji se vraćaju na određene stranice na web-lokaciji. Slike ne smiju premašiti najviše 600 pikselačitatelji pregledavaju samo tekstove sa slikama isključenim. Alt tekst oznake na slikama omogućuju korisnicima samo za tekst da razumiju predmet.U dizajnu predloška trebaju se pojaviti funkcije "Pregled u pregledniku" u slučaju da čitatelji imaju poteškoća s čitanjem e-pošte.
  • Kanonske oznake vrijede kada se želi koristiti arhivblogove ili biltene na web stranicu na kojima pretraživači imaju pristup. Oni kažu tražilici da smatraju stranicu kao preferirani URL,i da će svi sadržaji doći do nje.
  • Arhiva E-Newslettera je knjižnica svih objavljenih biltenasa svim relevantnim temama. Svi su naslovi optimizirani u konvenciji o imenovanju pomoću ključnih riječi i pojedinačnih linkova na svaki newsletter.
  • Mobilni marketing zahtijeva predloške koji odgovaraju mobilnim zaslonimas responzivnim dizajnom koja se prilagođava određenom mobilnom pregledniku.
  • Predmetne linije pomažu čitateljima prije razumjeti sadržaj e-poštečak i otvarajući ga. Oni bi trebali imati malo veze s SEO i trebali bi sudjelovati u interesu primatelja.
  • Video e-pošte. Ugrađeni videozapisi kao poziv na akciju pomažu čitateljimasaznajte više i pomažu pri konverziji.
  • Kampanje za praćenje pomoću usluge Google Analytics.

E-poruke ne ograničavaju sadržaj sve dok se pridržavaju CAN-SPAMi zadržati ih jednostavnim i kratkim. Imajte na umu da ih dizajnirate prema ciljanoj publici uz pomoć SEO-a. Uzbuduća poboljšanja u Googleu, snimanje e-pošte bit će od značaja za tvrtke jer korisnici neće morati posjetiti web stranicu da ih imanjihove aktivnosti zarobljene Source .

November 27, 2017