Back to Question Center
0

Semalt SEO Savjeti za odvjetničko društvo marketing

1 answers:

U posljednje vrijeme, odvjetnici su suočeni s mnogim preprekama vezanim uz online marketingnaime povećanje konkurencije i promjena ponašanja kupaca. Kao rezultat toga, Search Engine Optimization je postao prioritet za mnoge tvrtke.

SEO je praksu koja uključuje konfiguriranje elemenata na licu mjesta i izvan njeweb stranice koje se smatraju tražilicama u poretku. Mnoge se tehnike SEO primjenjuju u različitim industrijama, ali za uspjehs promicanjem vaše tvrtke u pravnoj industriji oni bi trebali biti navedeni u skladu s tim. Marketing u ovoj industriji je drugačiji, čimpravila i propise nameću državne odvjetničke komore.

Jack Miller, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Service naglašava glavne značajke koje morate uzeti u obzir pri izradi SEO strategije za pravnu tvrtku.

1. Istraživanje ključnih riječi

Prvi korak u optimizaciji web stranice je istraživanje ključnih riječi. Odvjetnikmože se usredotočiti na ključne riječi koje upućuju na to da se pretraživač namjerava prijaviti za pravne usluge. Ove ključne riječi moraju imati pristojan volumenkako bi se osiguralo da tražilica usmjerava promet na njega. Ključ u ovoj tehnici je otkrivanje potencijalnih klijenatamože upisati u traku za pretraživanje.

2. Poziv na radnju specifičan za odvjetnika

Druga tehnika koja je dokazala svoju učinkovitost je specifičan pozivna djelovanje. To je osmišljeno da prisili posjetitelja da poduzme neku radnju. Hovewer, stvaranje poziva na akciju trebat će neke napore i strategijukoji će se povući. CTA-i moraju osigurati da pretraživač lako vidi poruku bez pomicanja kroz puno informacija..Onitrebali bi ovaj poziv staviti na radnju na svakoj stranici web stranice na najvidljivijem području, na primjer, zaglavlja web mjesta.

3. Odvjetnička shema

Ovo se obično odnosi na HTML kôd koji se obično primjenjuje na sadržajkako bi se tražilici razumjela odnos između različitih dijelova sadržaja. Pravna industrija ima svoju shemukoja omogućuje tražilici znanje vrste sadržaja koji se odnosi na bilo pravni stručnjak ili odvjetničko društvo. Označavanje vašeg sadržaja pomoću shemepomaže u poboljšanju broja klikova na rezultatima tražilice.

4. Pravni Sadržaji kišobranima

Google pretražuje i indeksira online sadržaje sustavno i koherentnonačin. Stoga je dobro organizirati svoju web stranicu na način da imate stranicu za svako područje vježbanja i sažeti sve te prakse logično.To će ukloniti teret pronalaženja relevantnog sadržaja na web mjestu.

5. Link Building

Link Building je još jedan faktor koji uvelike utječe na rangiranje stranicau rezultatima tražilice. Međutim, nisu svi linkovi jednaki. Stoga odvjetnik mora dobiti veze s visokokvalitetnim izvorimakontekstualno relevantni. Što je veći broj veza visoke kvalitete upućuju na vašu web stranicu, to će bolje rangirati u tražilicama.

U ovom danu i dobi, stvaranje web stranice on nije obavezan za odvjetnike.Svakodnevno se sve više klijenata okreće online platformama kako bi pronašli informacije o pravnim uslugama. Semalt klijenti su to dokazalisveobuhvatan SEO plan je važan ako želite da se prikažete na prvoj stranici rezultata tražilice Source .

November 27, 2017