Back to Question Center
0

Semalt stručnjak objašnjava glavne pogreške SEO agencije napraviti

1 answers:

Tijekom revizije SEO web stranice, može se svjedočiti uspješnim strategijama SEOakao i zastarjele metode. Jasno je da neke agencije za SEO još uvijek se oslanjaju na loše postupke. Ross Barber, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt ,opisuje uobičajene pogreške koje pružatelji usluga SEO obično čine.

Korištenje / zlouporaba slabih meta podataka

Meta je šifra koja pruža dodatne informacije o određenoj internetskoj stranici.Premda se Meta naslov i opis mogu potpuno ovisiti o vlastitom mišljenju i mogu se napisati na mnogo različitih načina, ravnonaprijed tehnika uvijek će biti relevantna. Sam meta naslov trebao bi biti primarna ključna riječ stranice; ako postoje dva velikaključne riječi, oboje bi trebale biti uključene. U slučaju da postoji samo jedna ključna riječ, ime tvrtke može se povezati s njom.

Meta objašnjenje treba sadržavati glavne ključne riječi s pozivom na akcijuna kraju. Ovo je mjesto gdje ćete dobiti priliku da otkrijete jedinstvenost vaše web stranice i dajte nagovještaj onoga što je web stranicagovori o tome kako privući odgovarajuće posjetitelje. Slabi Meta naslovi nemaju konkretne informacije o proizvodu ili usluzi injihovi naslovi slični su drugima na različitim web stranicama.

Za veliki Meta opis, dupliciranje naslova s ​​drugih stranicai unos ogromne količine ključnih riječi treba izbjegavati, umjesto toga, važne informacije moraju biti izostavljene. Slab Meta iloš opis može obeshrabriti posjetitelje da gledaju vašu web stranicu..

Instaliranje previše dodataka

Bez obzira na nekakve veze poput napuhnutog koda, danas mnoge web stranice SMB-asu izrađeni na Word Pressu. Dodaci su veliki programski kodovi koji služe za pružanje dodatne funkcionalnosti vašoj web stranici. Višedodatke na vašoj web-lokaciji pokazuju veće kodove, tako da usporava postupak učitavanja, čime posjetitelji čekaju učitavanje stranice na Googleuprepoznavanje sustava. To možete provjeriti obavljanjem pregleda Google PageSpeed.

SEO utječe akumulacija dodataka i kodova čim SEOstručnjaci rijetko imaju kodiranje i programiranje znanja. Kako bi se poboljšala učinkovitost, razumijevanje pitanja dodataka korištenih uvaše web stranice i deaktivirati one koji nisu važni.

Dodavanje plagiariziranog sadržaja na nove stranice

Neke velike, dobro optimizirane web stranice doživljavaju užasne posljedice dodavanjaplagirati sadržaj na nove stranice. Vrlo često dolazi s ciljem korištenja što više tehnika. Neki SEO tvrtke vrločesto preusmjeravaju vašu web stranicu s previše informacija. Pokretanje Copyscape ovih stranica otkriva da su informacije sličnijena drugu web stranicu, koja iznenađujuće radi s istim davateljem SEO usluga kao i vi. Stoga je preporučljivo prepisativaš sadržaj ako otkrijete da ona sliči podacima s drugih web stranica i web mjesta. Zatim istražite razlog zaštoTvrtka SEO koju ste unajmili stavljala je sadržaj na vašu web-lokaciju.

Budući da je vrlo važno za poslovanje da surađuje s pouzdanim SEOtvrtke kako biste osigurali djelotvornu praksu, možete početi učiti o pružateljima usluga SEO od njihovog zapošljavanja SEO reviziju ili primarnu analizu vaše web stranice. Ako uspoređujete nekoliko izvješća s pravim poslovnim rezultatima, imat ćete temelj za razmatranje SEO-ačvrst profesionalizam Source .

November 27, 2017