Back to Question Center
0

Semalt studija: Kakve koristi digitalni marketing stručnjaci dati vašem e-commerce poslovanja

1 answers:

Svaka dobra marketinška agencija trebala bi biti u stanju pomoći vašem poslovanju e-trgovine da rastebrzo ublažavajući bilo kakav stres koji biste mogli imati. Prirodno je da svi poduzetnici žele rasti svoje tvrtke, generirati višeprodaja i postizanje vodećih pozicija u određenoj marketinškoj niši.

Kao što je vidljivo, ponekad vam je potrebna pomoć. Unajmljivanje digitalnog marketingaagencija bi trebala biti dobro mjesto za početak - ejector steam flow rate. Jason Adler, menadžer uspjeha korisnika Semalt objašnjava što će vam 8 beneficija primiti ako angažirate digitalne stručnjake.

za oglašavanje

Tipična marketinška agencija je sposobna za stvaranje, kupnju i kanalizacijupromet do mjesta gdje je to potrebno. Zašto su dobri? Pa, to je zbog ovih četiri razloga:

  • iskustvo. Imajući veliko iskustvo u radu s različitim tvrtkama,vaša marketinška agencija bi vidjela desetke uspješnih kampanja.
  • Organization. Dobit ćete detaljno izvješće o tome koliko je potrošeno na projektu
  • Učinkovitost vremena. Uštedite se dragocjenim vremenom tako što ćete ih moći nositi s njimamarketinški aspekt poslovanja, a vi sve drugo poredete.
  • Ekonomski. Budući da bi prije toga trebali kupiti puno reklamavaš angažman, oni (agencije) mogu dobiti bolje stope.

Sadržajni marketing

Kao što i ime sugerira, marketing sadržaja se vrti oko stvaranja grafike i videozapisai članke ih zatim distribuiraju s ciljem privlačenja, privlačenja i pretvaranja surfere u klijente. U današnjem svijetu gdjepromotivni sadržaj upotrebljava se s ciljem prodiranja kupaca, marketing sadržaja stvara vrijednost. To je uloga marketingaagencija za izradu svježeg, uzbudljivog i atraktivnog sadržaja za vas.

E-mail marketing

Ova marketinška tehnika nikada nije u potpunosti iskorištena od strane tvrtkeusluge marketinške agencije na raspolaganju vam mogu biti zajamčeni dobri rezultati. Samo stvorite popis onoga što treba učiniti i vašemagencija će ga upravljati za vas.

Upravljanje društvenim medijima

Posao je vrlo uobičajeno za tvrtke da vode stranice društvenih medija - Facebook stranicu, aYouTube kanal, Google+ ili Twitter račun. Redovito ažuriranje ovih stranica je glavobolja koja je moguće prevladatipomoć marketing agencije.

Dizajn i razvoj web stranica

Poduzetnici se ulažu u poslovanje iz više razloga. Neki to čine samo zbog togaoni mogu i drugi to rade za bilo koji drugi plemeniti razlog. Nažalost, nije svatko sposoban stvoriti vlastitu web stranicudobra perspektiva za online prisutnost (web dizajn). Ako ste novorođen, onda bi vam agencija trebala pomoći.

Fotografija i video snimke

Videografija i fotografija bitni su za prodaju stvari na mreži.Razmislite o scenariju u kojem korisnik nema pojma o načinu na koji proizvod izgleda - slika ili videozapis bi trebali biti korisni.To će savršeno obaviti dobra marketinška agencija.

Optimizacija stope pretvorbe (CRO)

Postoje stotine marketinških agencija koje nude CRO. Ovo (CRO)oslanja se na testiranje, kao i prikupljanje podataka za restrukturiranje web sadržaja koji se pretvara u vodi. CRO je tehnički priroda, tako jezahtijeva stručno znanje.

Kako poslovni rast raste, morat ćete iskusiti više izazova. Zaprimjerice, kao što generirate više prodaje, dobivate više odgovornosti korisnika. Uz širu liniju proizvoda dobivate više prostora za inventurupratiti. Bacite u brojne mogućnosti oglašavanja ,SEO ažuriranja, alati za marketing društvenih medija i dobiti ćete širu sliku.

November 27, 2017