Back to Question Center
0

Semalt: Uputa za početnike o tome kako postaviti Facebookove Instant Članke za WordPress Plugin

1 answers:

U 2015. godini izdana je izrada instant članaka. Nakon nekih mjeseci objavljeni su na globalnoj razini na Facebooku - tavolo legno bianco e vetro. Prema stručnjacima za optimizaciju tražilice, trenutačni članci u potpunosti ovise o dodatcima za WordPress. Ovi trenutačni članci izrađuju se na takav način da su vaši puni postovi u super optimiziranim verzijama. WordPress dodatak dizajniran je na takav način da trenutni članci učitavaju do deset puta brže na mobilnim uređajima.

Ovaj vodič, koji je definirao Jack Miller, voditelj menadžera višeg menadžera Semalt , pomoći će početnicima i početnicima veseli aktiviranje WordPress dodataka.

Trenutni članci imaju brzinu od 0-300 ms što će vaš čitatelj voljeti. Kroz WordPress dodatak, trenutačni članci učitavaju uklonjenu, minimalističku verziju web-lokacije. To je postići veliku brzinu. Tako ne učitavaju vašu cjelokupnu web lokaciju. Upravo zbog toga trenutni članci putem WordPress dodataka možda nisu za svakoga.

Online tvrtke u cijelosti ovise o Search Engine Optimizacija za bolju vidljivost i poticanje angažmana korisnika. Jeste li vlasnik web mjesta ili marketinški savjetnik koji radi na poboljšanju vidljivosti svoje tvrtke na društvenim medijskim platformama kao što je Facebook? Trenutni članci su krajnji metak. Projektiranje vaših članaka može završiti ostvarivanjem pravi promet, povećanom angažmanu i povratnim vezama. Najbolja stvar o korištenju trenutačnih članaka na Facebooku je aspekt kompatibilnosti. Osim pružanja klijentima priliku za rad s oglasima, Instant Članci također su kompatibilni s programima usluge Google Analytics..

Take of Facebook na Instant Članci

Prema objavljivanju objavljenom uživo putem Facebook Incorporation, instant članci nisu izravno promovirani na Facebook platformi. Međutim, članci se potiču i generiraju neizravno jer dovode do povećanja povratnih veza, udjela i generiranog prometa. Kao internetski poslovni čovjek svakako ćete se odlučiti za korištenje Facebook Instant članaka za WordPress.

Pro i kontra Facebook Instant Članci za WordPress

Instant Članci putem WordPress plugging podrazumijeva puno prednosti nego nedostatke. Ti su članci kompatibilni s Google Analyticsom, ključnim razlogom koji vlasnicima web-lokacija omogućuje izuzimanje lažnog prometa. Instant Članci putem WordPress plugin je mobilni prijateljski stoga dopuštajući korisnicima da kliknu i podijelite linkove lako.

Međutim, ovi članci ne donose uspješne rezultate s prilagođenim poljima i kratkotrajnim kodovima. Instant članci putem WordPress dodataka najbolji su hitovi za izdavače koji žele udariti velik broj publike.

Savjeti za dodavanje Facebook Instant članaka na WordPress web-mjesta

  • Preuzimanje i instalacija Instant Članci za WordPress plugin na vaše web stranice. Da biste instalirali dodatak za WordPress, provjerite nadzornu ploču svoje web-lokacije i konfigurirajte postavke.
  • Izradite i ispunite "ID aplikacije" na svojoj web-lokaciji odabirom ikone "Dodaj novu stranicu".
  • Ispunite svoju omiljenu e-poštu pod kategorijom "Aplikacije za stranice".
  • Unesite domenu svoje web stranice ispod odjeljka "Recite nam o vašoj web-lokaciji".
  • Kliknite gumb 'Dalje' i preskočite ostatak postupka. U gornjem desnom kutu odaberite i dodirnite ikonu 'Preskoči brzi početak'
  • Otvorite postavku WordPress dodataka i zalijepite vrijednosti kopirane s nadzorne ploče vaše web-lokacije.
  • Aktivirajte svoj WP dodatak i dovršite postupak.

Nužan je preduvjet za poticanje angažmana korisnika i stvaranje pravih vrsta podataka za vaše online poslovanje. Facebook je jedna od najviših platformi koje poboljšavaju vidljivost sadržaja i povećavaju udjele i poveznice za B2B i B2C tvrtke. Gore navedeno pomoći će početnicima i početnicima veseljem aktivirati svoj plugin WordPressa.

November 29, 2017