Back to Question Center
0

Semalt vam govori sve o SEO tražilici Optimizacija

1 answers:

Mnogo buzz okružuje optimizaciju tražilice . Danas ćete saznati sve što je povezano s ovom vrućom temom! Što je SEO? Koje su prednosti SEO? Što se odnosi na SEO? Tko može naučiti i primijeniti SEO? U ovom članku, Ivan Konovalov, menadžer Menalta Menalta pokušava odgovoriti na sva gore napisana pitanja.

Što je SEO

Kada osoba unese ključnu riječ (bilo koju temu ili upit) na tražilicu (može biti Google, Bing, Yahoo itd.) Dobiva različite rezultate pretraživanja. Kao što je to, to predstavlja SEO (optimizacija tražilice) i obično se vrti oko rangiranja na prvoj stranici rezultata pretraživanja.

Zašto je SEO važan?

U današnjem brzom svijetu, rang znači sve. S milijunima stranica koje se natječu za vašu pozornost, to su samo oni koji su na prvoj stranici dobri. Samo budite logični; koji na zemlji ima vremena proći kroz stotine stranica rezultata pretraživanja? Tko? Ovo objašnjava potrebu za SEO.

Koje su prednosti SEO?

Bez sumnje, najveća prednost ili pogodnost poduzimanja SEO je organski promet (neplaćen ili prirodan) koji generira za vašu web stranicu. Kada povećate web-promet, vaši proizvodi i / ili usluge vidjet će šira publika, što podrazumijeva pretvorbu, kao i profitnu marginu.

Tko je namijenjen SEO-u?

Namijenjen je doslovno svima. Iako je mehanika tražilice optimizacija malo kompleksna (možete li zamisliti bilo koji web-based algoritam koji nije), shvaćanje osnove može učiniti čudesa na svoj WordPress blog ili web stranicu. Pogledajte okolo i vidjet ćete stotine platformi koje nude besplatno obrazovanje za SEO. Nemojte ih ignorirati. A ako se vaša web stranica pridruži velikoj ligi, možete si priuštiti da zaposli SEO stručnjak .

Uvjeti koji se odnose na SEO

1. Bijeli šešir SEO - to se odnosi na razrađenu optimizaciju web stranice s publikom na umu. Ideja iza bijelog šešira SEO je jednostavna; nemojte trljati na publiku pogrešan način, nikada ne dopustite da vaše stranice budu označene kao neželjena pošta. Zadržati svoje povjerenje i činiti sve što je moguće da postane autoritativno.

2. Black hat SEO - možete zamisliti ovo kao suprotno od bijelog šešira SEO. Dok se bijeli šešir fokusira na angažman publike, crni šešir to ne čini. Brzi pogled otkriva da se ljudi koji se bave ovom tehnikom često primaju svoje web stranice kao spam. Često imaju loše rezultate, ali unatoč tome, zaradite dobar novac. Ona pomaže da brzo postanete ljestvici sa svime ostalim koji dolaze drugi.

3. SEO na stranici: čini sve na vašim postovima. Može biti meta oznake, zaglavlja, struktura URL-a, alt tekst (za slikovne datoteke), brzine učitavanja, veze, kvalitetu objavljenog sadržaja i još mnogo više.

4. Off-page SEO: ovo uzima u obzir autoritet domene. Ovdje se uzimaju u obzir čimbenici kao što su dob domene, njegova popularnost i slični čimbenici Source .

Evo nekoliko savjeta o pisanju SEO-friendly postove:

  • istraživanje ključnih riječi
  • idu na ključne riječi s visokim pretraživanjima i niskom konkurencijom
  • dodajte veze
  • koriste odgovarajuće meta opise
November 29, 2017