Back to Question Center
0

SEO trikovi od Semalt - Lokalne povratne veze i kako ih pronaći

1 answers:

Lokalne povratne veze pojavljuju se samo u jednoj primarnoj svrsi: izgraditi relevantnost za određenu lokaciju. Jaka lokalna povratna veza trebala bi slijediti sljedeće kriterije: preusmjeriti posjetitelje na web stranicu i razgovarati s potrebama ili preferencijama lokalnog tržišta.

Upravitelj uspjeha korisnika Semalt , Jason Adler, objašnjava ovdje sve što trebate znati o lokalnim povratnim vezama

Poduzeća koja utječu na regionalna tržišta nemaju visoku ovlast na tražilici . Mogu biti i male tvrtke poput vas. Ali budući da su vrlo utjecajni, dobivanje veze od njih može biti više vrijedno - iowa long term care insurance.

Razlog zbog kojeg mali vlasnici izgledaju na lokalne povratne veze zbog ograničenja koje imaju. Uglavnom, to je nedostatak kvalitetnog sadržaja koji veliki izdavači traže, kao rezultat ograničenih proračuna. Kao poduzetnik, u redu je postići zvijezde, ali je također važno razumjeti radni parametar. Bezvrijedno je poslovati u jednoj regiji dok ciljaju promet od drugih.

Počnite s citatima

Neki od zadataka koji će tvrtki pomoći da započnu s lokalnim povratnim povezivanjem su izgraditi citate, tražeći opće direktorije i pazeći da su sve poslovne informacije aktualne i točne. Izrada navoda pomaže vlasniku staviti NAP (naziv, adresu, telefonski broj) ili vezu na odredišnu stranicu na svojoj web-lokaciji na pristojnoj web-lokaciji koja ne sadrži neželjenu poštu. Također povećava izglede tražilice da ga indeksiraju tijekom slučajnih pretraživanja ako je konkurencija na upitu niska. Nabavite ime robne marke na neograničen broj izvora. Yext i Moz lokalni mogu pomoći u izgradnji citata.

Mogućnosti leže posvuda

Postoje tvrdnje da je lokalna izgradnja veze neprirodna, nepovoljna ili nemoguća. U velikoj mjeri su lažne, ali za pokretanje lokalnih SEO usluga, treba biti kreativnija od velikih izdavača.Mogućnosti stvaranja veza na web stranicama znatno su ograničeni jer lokalne ključne riječi nemaju toliko volumena.Isto, ciljne web stranice imaju malo ovlasti Koristite lokalne novine, lokalne blogere, stranice događaja unutar te regije, druge lokalne tvrtke ili lokalne dobrotvorne organizacije koje djeluju kao sponzori.

Mogućnosti su široke, ali prije nego što započnete novi prostor, shvatite njezina ograničenja. Polumjer naveden određuje način na koji se provode strategije poslovne promocije. Postojeća ograničenja povećavaju kreativnost i učinkovitost pronalaženja mogućnosti.

Otvorite alat za povezivanje za početak pronalaženja izgledi

Svaki dobar alat treba raditi za web stranicu. Ipak, uzmite u obzir stajalište poslovanja i faktore konkurencije. Istraživanje lokalnih ključnih pojmova i uvid u to kakvo je drugo poslovanje na njima i onih s najvišim rangom.

Napravite popis tih tvrtki i vidjeti što povratne veze su stekli u prošlosti. Usporedite da biste vidjeli koje zajedničke veze postoje dok su trenutačno tržišno natjecanje. Izvršite usporedbu profila za pozadinu stranice da biste vidjeli što mu nedostaje. Uklonite sve dvostruke veze koje su uobičajene s konkurencijom i idite nakon onih koje njihova web-lokacija nema. Web mjesto je u boljoj poziciji da se natječe sada ako to čini bez ikakvih nedostataka.

pronalaženje više mogućnosti

Ako natjecanje ulovi, najlogičnija i prirodnija stvar koju treba učiniti je dobiti više veza. Istražite druge lokalne tvrtke koje nisu u trenutnoj industriji da biste saznali kako oni grade. Moguće je da se vani malo vješto stavlja na pamet da bi mala poduzeća mogla imati podršku u prošlosti. Jedna od metoda je pronalaženje velikih tvrtki za vlakove iz usluga kao što je Yelp i stavljanje ih u alat za analizu povratne veze. Oni ne mogu ponuditi nikakvu vrijednost, ali sadrže mnogo informacija o raznim tehnikama promocije.

November 29, 2017