Back to Question Center
0

Take Of Semalt na mjestima Rogue - Utjecaj na vaše podatke

1 answers:

Rogue web stranice i preporuke spam su zabrljati gore sa online tvrtke 'statistike i podatke za dugo vremena bez njihovog pristanka. Dobar broj B2C i B2B tvrtki pretpostavlja da se slučaj skrivenih web stranica usmjerava promet na svoje web stranice automatski obrađuje Google Analytics, situaciju koja se ne slaže s podacima male tvrtke.

Ryan Johnson, jedan od vodećih stručnjaka iz tvrtke Semalt , pruža neke korisne informacije u tom smislu kako bi vam pomogao u razumijevanju utjecaja skitnica na vaše podatke.

Spameri i oportunisti sada iskorištavaju kodove za praćenje kako bi vozili lažni promet na vaše i zlonamjerne programe koji se šalju na vašu web stranicu. Stavljanjem GA koda za praćenje na vašu web-lokaciju posjeti njihovoj web lokaciji automatski se prikazuju u vašem Google Analyticsu. To može negativno utjecati na vašu web-lokaciju na dva načina. Prije svega, zlonamjerni softver i botni promet mogu preuzeti kontrolu nad vašom web lokacijom koja ugrožava vaše podatke. Drugo, posjetitelji preusmjereni na vašu web-lokaciju mogu kliknuti stranice koje utječu na vaše stope napuštanja početne stranice.

Kada klijenti posjete vašu web stranicu i nastave klikati na vašim stranicama, stope napuštanja početne stranice napuštaju se, a ključna riječ za pretvorbu u dobrom je položaju visoko rangirana u algoritmima. Međutim, posjetitelji koji se kliknu natrag kroz vaše stranice smanjuju vaše stope napuštanja početne stranice, što primjer čini algoritmima za označavanje ključne riječi kao nevažne. Ovo je mjesto gdje dolazi potreba da se blokiraju skitnice i preporuke da posjetite vašu stranicu.

Savjeti o tome kako prepoznati i označiti mjesta skitnica

Stvaranje izvješća hosta s veličinom drill down i dimenzijama hosta koriste se za prepoznavanje skitnica. Mjerenja "jedinstvenih posjetitelja" i "posjeta" upotrebljavaju se za mjerenje ukupnog broja posjeta koji su posjetili vašu web-lokaciju..Upotrijebite ciljeve i prihode kampanje kako biste bili sigurni da se stvarni promet neće filtrirati. Alternativno možete dodati novi filtar u svoje prilagođeno izvješće da biste isključili unutarnji promet, bot i pauci i preporuke za preporuke koji sadrže vjerodajnice domene.

Međutim, preporučljivo je pažljivo izvršiti svoje zadatke kada isključite web lokacije za skitanje i preporuke s Google Analyticsa. Dva Google imena povezana s hostom prikazana na vašem segmentu ne smiju se smatrati web-lokacijama skitnica jer to može dovesti do gubitka vrijednih informacija. Segment također obuhvaća web-predmemoriju koja označava kada posjetitelji kliknu opciju "predmemoriju" i prevode naziv glavnog računala koji označava da neki od vaših potencijalnih posjetitelja koriste uslugu Google prevoditelj.

Provjerite svoj segment kako biste vidjeli hoće li se prikazati neki nazivi hostova s ​​kojima niste upoznati. Ako ih označite, izbušite ih na odredišnu stranicu posjetitelja. Zalijepite URL host ime na svoju odredišnu stranicu posjetitelja da biste pogledali web-lokacije koristeći svoj pravi promet. Nakon uvjeravanja da je domena skitnica, filtrirajte ih pomoću sljedećih postupaka.

Filtriranje mjesta lupeža metodom reaktivne isključenosti

Nakon identificiranja popisa naziva hosta za blokiranje, dodajte nove filtre za izuzimanje. Prilikom korištenja ove metode isključivanja domena za skitanje, preporučljivo je voditi računa o tome da novi filtri isključuju nove podatke. Izradite drugi filtar koji će ostati nefiltriran tijekom izvršenja. Na taj ćete način nadoknaditi svoje podatke čak i ako neredujete s praksom isključivanja.

Metoda proaktivne isključenosti

U ovoj metodi isključivanja web lokacija skitnica iz Google Analyticsa domene se filtriraju ovisno o tome se podudaraju s stvorenim nazivima računala. Ako se naziv računala filtriranih podataka ne podudara s domenama, podaci se ne mogu preuzeti iz vašeg izvješća.

Google Analytics došao je do spašavanja B2C i B2B tvrtki koje djeluju na mrežnim platformama. Tvrtka sada može filtrirati i izuzeti web lokacije skitnica, preporuke neželjene pošte i zlonamjerni softver s web-lokacije kako bi postigao čista i točna izvješća. Budite oprezni kada isključujete web stranice sa skitnica iz Google Analyticsa kako biste izbjegli filtriranje vrijednih informacija Source .

November 28, 2017