Back to Question Center
0

Vodič iz smrti da dominira susjedstvu u Google Rank Search Rankings

1 answers:

Google je razvio složene algoritme koji su postavljeni za filtriranje rezultata, sve do susjedstva iz kojeg se izvršava upit. Napredak ima prednosti i za korisnike i za tvrtke. Prije svega, Google povezuje pojedinačne pretraživače s tvrtkama koje su dostupne u susjedstvu. Drugo, vlasnici tvrtki uživaju u golemom prometu čak i uz mali proračun - vps hosting support. Geografski specifični rezultati nisu savršeni, a tvrtke moraju uložiti dodatan napor prije postizanja vidljivosti.

Igor Gamanenko, menadžer uspjeha klijenta Semalt , ovdje dijeli korisni vodič u tom smislu.

Osnove Google My Business

Google My Business je jednostavna lokalna marketinška strategija tražilice koja svakako poboljšava vidljivost pretraživanja. Pazite da su sve informacije relevantne za tvrtku dostupne i ispunjene što je više moguće. Također, uključuju vizualna pomagala kao što su slike ili videozapisi.

Provjera kontrolnog popisa

Osim potvrđivanja online profila, postoje i drugi prioriteti koje treba razmotriti prije nego što se brinete o tome kako Google My Business pomaže u rangiranju.

 • Uspostaviti web stranicu. Nije nužno, ali može pomoći dodati autoritetu i ispravno rangirati u određenom susjedstvu.
 • Schema.org Local Format trebao bi poslužiti kao vodič o tome kako se web stranica pojavljuje na tražilicama zajedno s njegovom lokacijom. Također, uključite KML datoteku.
 • Profili društvenih medija..Zatražite profil društvenog medija bilo kojeg izbora i svakako redovito ažurirajte.
 • dosljednost. Provjerite je li adresa i informacije sadržane u vezi s tvrtkom konzistentne na svim platformama koje spominju robnu marku.

Problem susjedske granice

Jedan problem s rezultatima pretraživanja za susjedstvo je način na koji Google analizira njegova pretraživanja. Može vratiti rezultate iz biznisa izvan granice ili izostaviti neke od navedenih lokacija. Problem proizlazi iz dvosmislenih i subjektivnih definicija predviđenih granicama. Nedosljedne reference iz lokalnih poduzeća također uključuju problem.

Google i dalje pokuša osigurati poboljšanje razumijevanja granica susjedstva. No do njih, fizičke lokacije unutar susjedstva nisu dovoljne za jamstvo pojavljivanja rezultata pretraživanja

Sljedeće su neke lokalne taktike optimizacije koje bi trebale pomoći pri osiguranju da se tvrtka pojavi u rezultatima pretraživanja specifičnim za susjedstvo:

 • Pored naziva firme nalazi se opcija deskriptora gdje vlasnik može umetnuti naziv susjedstva.
 • Koristite varijaciju naziva susjedstva kao što je uobičajeno poznato.
 • Uključite naziv susjedstva u polje za opis Google My Businessa
 • Provjerite jesu li sve oznake naslova na web-mjestu uključene u ime susjedstva.
 • Izradite posvećenu stranicu na web stranici s imenom mjesta.
 • Posavjetujte se Google MapMakeru da biste vidjeli definicije granica prema Googleovom poduzetništvu.

Najbolje prakse

U tijeku je element koji vlasnik tvrtke treba držati korak dalje ako žele održavati ili poboljšati svoje lokalno tražilice marketinga .

 • Potaknite korisnike da objavljuju pozitivne recenzije o tvrtki. Recenzije na Google mojoj stranici imaju više ovlasti nego druge stranice trećih strana.
 • Upotrijebite tražilo za lociranje lokacije kao što je WhiteSpark da biste pronašli najbolji način navođenja trenutne lokacije. Kada gostuju bloganje, uključite ime susjedstva u profil citiranja.
 • Napravite blog i napravite nekoliko priloga na društvenim medijima objavljivanjem sadržaja relevantnih za lokalnu ciljnu publiku.
 • Radite s neovisnom agencijom, iskusnom u lokalnoj optimizaciji. Na temelju proračuna i sredstava agencija bi bila najbolja opcija.
 • November 29, 2017