Back to Question Center
0

Vodič za početnike s poleđine o načinu upotrebe usluge Google Analytics

1 answers:

Google nudi besplatan i jednostavan način za mjerenje performansi web stranice i poboljšanje onoga što je on ne uspije. Putem Google Analyticsa vlasnici web stranica mogu se sada baviti posjetiteljima, njihovom aktivnošću na web-lokaciji, vremenu zadržavanja sadržaja, ažuriranjem ključnih pojmova za pretraživanje i drugim važnim aspektima koji se odnose na web stranicu. Igor Gamanenko, menadžer Menadžera za uspjeh korisnika Semalt , prezentira preglede pojedinih vodiča namijenjenih podučavanju početnika o nekim od načina upotrebe Google Analyticsa radi poboljšanja performansi svojih web stranica.

Tutorial Google Analyticsa

Vodič uključuje proces korak po korak kako se kôd za praćenje može uvesti u Google Analytics i kako upravljati podacima nadzorne ploče - corbata para camisa azul cielo con. Pomoću svoje pomoći korisnici dobivaju uvid u njihove posjete te dobivaju i druge informacije kao što su pregled stranice, stranice po posjetu, prosječno vrijeme provedeno u posjetu stopi napuštanja početne stranice, itd. Takve informacije ključne su za sve korisnike Google Analyticsa po prvi put.

Tutorial Google Analyticsa: Praćenje ciljeva web mjesta

Prilikom izrade ili stvaranja nove web stranice vlasnik obično postavlja neke ciljeve kako bi se postigao na kraju proizvodnje. To je razlog zašto je praćenje ciljeva važno jer omogućuje vlasniku da znaju koliko su dosegli postizanju ciljeva ili koliko su još daleko. Druga važna stvar povezana s praćenjem ciljeva jest saznati gdje su korisnici koji su pomogli ostvariti te ciljeve, jer pomaže u razvoju budućih strategija..U vodiču postoje određeni pojmovi poput točnog podudaranja, podudaranja s glavom i regularne ekspresije, koje novi korisnik treba naučiti kako bi se bolje opremili znanjima o korištenju web stranica.

Tutorial Google Analyticsa: praćenje događaja

Google Analytics pomaže vlasnicima web stranica da dobiju prednosti procesa koji se odvijaju na njihovoj web lokaciji. Bilo je to pretplata na mailing listu, ili klikom na gumb za igranje nekih medija, to su događaji koje izvršavaju posjetitelji i ključni su za uspjeh web mjesta. Način na koji se događa događaj govori vlasniku da li je newsletter koji pružaju vrijedan ili ne. Ona također obavještava o tome koji sadržaj korisnici smatraju privlačnijima od drugih. Vlasnici tvrtki svakako znaju kako bolje usmjeriti pozornost potrošača ako pratiti svoje događaje.

Praćenje odlaznih veza pomoću usluge Google Analytics

Vanjski linkovi su vrlo prirodni da imaju za bilo koju web stranicu. Jedno web mjesto nije moguće preživjeti sami na webu. Web stranice ne mogu biti otoci jer im je potrebna sredstva za priznavanje ili izgradnju prometa. Web stranice, dakle, trebaju svoje partnerske stranice ili druge izvore iz kojih mogu dobiti potrebne informacije kako bi postigli vjerodostojnost. Vanjski linkovi čine web stranicu više uglednim, prijateljskim i, prije svega, pouzdanim.

praćenje zanimljivih postova s ​​uslugom Google Analytics

Moguće je da se web lokacija uključi svoju ciljnu publiku jednostrano. Međutim, ono što ljudi mogu zanemariti jest kako mjeriti razinu angažmana korisnika s vremenom. Tutorial pomaže u postavljanju pojedinačnih ciljeva web stranice, koji pomažu pri određivanju opsega sadržaja web sadržaja posjetitelja.

November 29, 2017