Back to Question Center
0

Zaštita mobilnih aplikacija. Zašto je tako važno za vašu tvrtku? - Semalt zna odgovor

1 answers:

Alexander Peresunko Upravitelj uspjeha korisnika Semalt pokazat će vas na jednostavnom primjeru u stvarnom životu zbog čega je važno zaštititi svoje mobilne aplikacije od napada robota i strugala.

Različite tvrtke daju prednost Mobile First poslovnoj strategiji za prilagodbu iskustva svojih globalnih i lokalnih korisnika. Myntra je najbolja Indija i jedna od najvećih online modnih trgovina. To je bio prvi koji se prebacio na mobilnu aplikaciju App Only, koja tvrdi da je najbolja u vezi s prodajom i uslugama. Naravno, tu poslovnu strategiju možete također usvojiti, ali neki sigurnosni rizici uvijek su uključeni.

Postoje neki nesporazumi da su mobilne aplikacije sigurnije od web stranica u smislu prevencije od botova, kopiranja web stranica i zaštite sadržaja - computer service repair portland. No, kada provjeravamo detalje, doznat ćemo da su mnogi problemi povezani s vašim web-lokacijama i mobilnim aplikacijama. Dakle, sve je potrebno za zaštitu od strugala i botova. Svakodnevno se pojavljuju brojni problemi na web-lokacijama i mobilnim aplikacijama koje trebaju vašu pozornost i naporan rad. Ako želite dati prednost vašem poslu, onda je najbolja mogućnost da se dopustite neko vrijeme i da se riješite robota i strugala što je prije moguće.

Mobilne aplikacije korisnicima omogućuju konzumaciju informacija i podataka kojima se pristupa putem različitih web usluga..Ove web usluge i njihovi podaci ranjivi su na struganje. Vaš web sadržaj može biti ukraden u različite svrhe automatiziranih programa zvanih robota. Ako ih se želite riješiti, trebali biste blokirati njihove IP adrese jer je to najlakši i najbolji način za sprečavanje dolaska botova.

Ne bi bilo pogrešno reći da je problem botova jedan od najvećih problema za mobitele i web stranice. Tvrtke zbog tih botova gube puno podataka i osjetljivih informacija. Pokreću se kroz više aplikacija kako bi ukrali ili duplicirali vaše podatke, što dovodi do slanja upita aplikacija koje pružaju usluge različitim izvornim korisnicima i korisnicima.

Kako botovi utječu na vaše poslovanje

Poznate aplikacije kao što su Tinder i Snapchat bore se za nekoliko mjeseci. Navodno ometaju vidljivost i vjerodostojnost njihovog poslovanja, što u velikoj mjeri uzrokuje neugodnosti kupcima i korisnicima. Nedavno je iznesen spor između Myntre i druge neimenovane tvrtke. Potonji je mogao primati aplikacije i sadržaj Myntra na različite web stranice i domene. To je dovelo tvrtku da ugasi mnoge svoje usluge, jer kupci prestali vjerovati Myntra i njegovim proizvodima. Smatrali su ga ne-legitimnom verzijom računala i počeli ih uklanjati iz svojih sustava. U tom smislu su bili najvažniji rizici, a mnoga su nam pitanja bila na umu. Jedno od tih pitanja je svaka aplikacija ili poslovna zaštita od botova ili ne?

Osiguravanje API-ja za mobilnu aplikaciju

Vrlo je važno da tvrtke s aplikacijama osiguravaju mobilne aplikacije i njihove značajke od robota. Morali bi koristiti izvrsna sigurnosna rješenja koja mogu zaštititi svoje podatke i web usluge od zlonamjernih programa i botova. To nije lagan zadatak i može zahtijevati puno vremena i napora. Čak i antivirusni softver i alati za zaštitu od zlonamjernih programa nisu dobri ni za što jer ne jamče željene rezultate.

November 29, 2017